2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangisini söyledi canım yıkamadan elini biryere surme alayını demi?Aman hayırlısı archinin dediği gibi hiç aklına getirip kötü düşünmemek lazım.Bu gibi şeylerden hamileleğin tadını çıkartamıyoz ya üzülüyorum gerçekten...

Evet canım, çiğ ciğere dokununca elini yıkamadan vücuduna sürme dedi. Ben bunu en son söyleyebilecek kişilerden biri zannederdim hemşireleri :shootout:

yahu ben dün sınavdan cıktım tansiyonum düştü çok tuvaletim var falan diyorum adama..adam gidip mağazaya daldı (hee bu arada bana ya da bebişe değil kendisine bişeyler bakıyor)beni de sürükledi neyse hadi dedim sustum sonra alışveriş yaptı bana fikir soruyor falan bi de en sonunda patladım ama çıkınca hak verdi tabi..unutmuş! şirinevlere gecti o sırada tabi arada 10dk var adam balık hafıza benim sürekli tekrarlamam lazım acım hastayım diye hoş o zmn da mızmız oluyorum:n028:

Benımkıde ben bunun arkadaşlarıyla kafede geceye kadar oturayım güleyım oynayayım ohhh keyfine dicek yok.aman sıkıntılardan bahsetme hemen normal oluyo.Bak ama bu 2 ay zehir edicem ona ben yeter.ağırlaştım iice.tamam yemeğimi filan yapıyo ama aynı enerjiyi beklıyo benden gezelım tozalım yıyelım içelim gulelim,arkadaşları gelsin.Ay gıcık oluyom bazen yaaaa:n028:

hepsi bir gıcık bu kocaların anlamıyorlar ya anlayışınmı kıt senin dedim dün kızdım baya bir ona.

cumartesi biraz evi toplayayım dedim
artık baya zor geliyor iş yapmak
fazla yoruldum gece yatamadım sağa sola dönerken canım yanıyordu
bide kalçama bir ağrı girdi benimkine ya şu sol kalçamı bir ovsana kıpırdayamıyorum dedim

cevabı ne olsa
elin yetişmiyomu :n028::n028:ahanda böyle kafasına vurasım geldi

Bende bıgun uzanmıştım iş yaptıktan sonra koltuğa neyse kalkıp doğrultamadım kendımı.Benım koca neyapsa beğenirsin.Sen ayaklarımdan tut aşağı doğru çekıyo benı.belimi çıkartcaktı az kalsın bi çığlık attım.Acayıp komık bunlar ya fılm gıbı.bı yandan ağrım var bı yandan gulmekten oldum.Bıde dıyokı yardım etmeye çalışıyorum.Öldürcek benı haberi yok😛iha:😛iha:

yahu ben dün sınavdan cıktım tansiyonum düştü çok tuvaletim var falan diyorum adama..adam gidip mağazaya daldı (hee bu arada bana ya da bebişe değil kendisine bişeyler bakıyor)beni de sürükledi neyse hadi dedim sustum sonra alışveriş yaptı bana fikir soruyor falan bi de en sonunda patladım ama çıkınca hak verdi tabi..unutmuş! şirinevlere gecti o sırada tabi arada 10dk var adam balık hafıza benim sürekli tekrarlamam lazım acım hastayım diye hoş o zmn da mızmız oluyorum:n028:
ben sınavdan cıksta altıma kacırdım😛iha:😛iha:

Bende bıgun uzanmıştım iş yaptıktan sonra koltuğa neyse kalkıp doğrultamadım kendımı.Benım koca neyapsa beğenirsin.Sen ayaklarımdan tut aşağı doğru çekıyo benı.belimi çıkartcaktı az kalsın bi çığlık attım.Acayıp komık bunlar ya fılm gıbı.bı yandan ağrım var bı yandan gulmekten oldum.Bıde dıyokı yardım etmeye çalışıyorum.Öldürcek benı haberi yok😛iha:😛iha:
😛iha:😛iha:
hay allah iyiliğini versin öldüm gülmekten ya
aman alsın yardımı onun olsunnnn

cumartesi biraz evi toplayayım dedim
artık baya zor geliyor iş yapmak
fazla yoruldum gece yatamadım sağa sola dönerken canım yanıyordu
bide kalçama bir ağrı girdi benimkine ya şu sol kalçamı bir ovsana kıpırdayamıyorum dedim

cevabı ne olsa
elin yetişmiyomu :n028::n028:ahanda böyle kafasına vurasım geldi
efet bende bırzck iş yaapym azck ayakta kalayım felçli gibi oluyorm ama kımseye solemıyorum cok ıyym dıyorum

Geri