2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepimizin kocası da aynı bi rahat adamlar ya... Benimki hala benden su falan istiyoo oturuken.. :n028:

hadiyaa benm koca isteyemıyor otururken dıyorkı kocamın gomleklerını utuleyım daha kasıma ısım var bacaklarımı kasıyor duznlı her aksam evı toparlıcam daha falan dıyor😀 butun işleri yapıyor aama işte alısveriş konusunda cımrı dun yıne kustum dondum k..mı yattm valla yuzvermedım
sabahta yuzvermedım herkesın kocasınn farklı yonlerı var demekkı

efet bende bırzck iş yaapym azck ayakta kalayım felçli gibi oluyorm ama kımseye solemıyorum cok ıyym dıyorum

şekerim söylesen ne olacak anlıyorlarmı

hele de kadınlara söyledin mi hemen başlıyorlar bunlar daa ii zamanların daha duuur ayağını kaldıramican, yatağa sürünerek gitcen :n028::n028:

bu ne yaaa? zevk mi alacaklar?

daha neler onlar saçmalıyo ya bunlar bünyeyle alakalı
bide kiloyla sanırım ben ilk hamnileliğimde doğuma gittiğim kiloyla şimdi hamile kaldım
ben ağır olmamı ona bağlıyorum
ama yinede herşeye rağmen her işimi kendim yapıyorum
kızlar size bir tavsiyem öyle ayağınız uyuştuğunda filan 5-10 dk dinlendikten sonra
ağır ağır yürüyün bakın daha iyi gelecek hemen açılırısnız ben öyle yapıyorum

enem bi geçmişi okuyayım dedim
tatlılar meyveler havada uçuşmuş
benimde sanki içim yanıyor
dondurma yada karamelli frapucino falan istiyor canım

hele de kadınlara söyledin mi hemen başlıyorlar bunlar daa ii zamanların daha duuur ayağını kaldıramican, yatağa sürünerek gitcen :n028::n028:

bu ne yaaa? zevk mi alacaklar?
efet bende bu yuzden solemıyorum bide kaprıs naz yaptıgımı dusunenler var basındada cok kustm bulantım oldu yaa sımdı soranlara cok sukr ıyym turp gıbym agrm yok bulntm yok dıyrm ama o agrılr benı ne hale sokyr bı bılseler