asfada Hamiş Melek 30 Mart 2010 #461 vatoz' Alıntı: kızlar bugnde youn bigundu ama hıc işyapamadım doru dusgun yafss🙁 Genişletmek için tıkla ... hele hele bennnnnnnn işde ne demekkkkkk küüüüüüüüüüü
vatoz' Alıntı: kızlar bugnde youn bigundu ama hıc işyapamadım doru dusgun yafss🙁 Genişletmek için tıkla ... hele hele bennnnnnnn işde ne demekkkkkk küüüüüüüüüüü
vatoz Aktif Üye Üye 30 Mart 2010 #462 esmer80' Alıntı: ben ona özelden mesaj attım adres kısmını *********.com diye yazıyor denedim bi daha olmadı adresi veremedim tubicik e verdim o geldi ama onda olmadı Genişletmek için tıkla ... cosmoyla ben konstm ooo sabah sordgndan falan bahsetmstr suan sordugunu sanmıyorum zaten!!!!!!!
esmer80' Alıntı: ben ona özelden mesaj attım adres kısmını *********.com diye yazıyor denedim bi daha olmadı adresi veremedim tubicik e verdim o geldi ama onda olmadı Genişletmek için tıkla ... cosmoyla ben konstm ooo sabah sordgndan falan bahsetmstr suan sordugunu sanmıyorum zaten!!!!!!!
mhtp81 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #464 vatoz' Alıntı: nerde soruyor cnm sağır sultan bile duyduuuu!!! Genişletmek için tıkla ... diğer diyarda........
vatoz' Alıntı: nerde soruyor cnm sağır sultan bile duyduuuu!!! Genişletmek için tıkla ... diğer diyarda........
celinee Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #465 vatoz' Alıntı: kızlar bugnde youn bigundu ama hıc işyapamadım doru dusgun yafss🙁 Genişletmek için tıkla ... aynen valla... Sabah bi daldık olayın içine, böyle oldu.. Yarına bi sürü iş var şimdi.. Aman neyse!! Huzurumuz olsun da, işler yetişir... Ben çıkıyorum şimdilik.... Öptüm sizi kocaman....
vatoz' Alıntı: kızlar bugnde youn bigundu ama hıc işyapamadım doru dusgun yafss🙁 Genişletmek için tıkla ... aynen valla... Sabah bi daldık olayın içine, böyle oldu.. Yarına bi sürü iş var şimdi.. Aman neyse!! Huzurumuz olsun da, işler yetişir... Ben çıkıyorum şimdilik.... Öptüm sizi kocaman....
celinee Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #467 Bu arada son bi mesaj daha atıp melek olayım bari... Deliyiz valla ya... Ama hepinizi çok seviyorum kızlar...
Bu arada son bi mesaj daha atıp melek olayım bari... Deliyiz valla ya... Ama hepinizi çok seviyorum kızlar...
dae Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #468 elh' Alıntı: bu defa başardııımmmmm Genişletmek için tıkla ... teprikler yivrummmm
vatoz Aktif Üye Üye 30 Mart 2010 #469 mhtp81' Alıntı: diğer diyarda........ Genişletmek için tıkla ... meraklanma sen onun herseyden haberi varrrr hemde baya zamandr cnm
mhtp81' Alıntı: diğer diyarda........ Genişletmek için tıkla ... meraklanma sen onun herseyden haberi varrrr hemde baya zamandr cnm