elh Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #482 bende melek olmalıyım millet alışana kadar baya saçmalıcaz galba biz aahaha
asfada Hamiş Melek 30 Mart 2010 #484 elh' Alıntı: bende melek olmalıyım millet alışana kadar baya saçmalıcaz galba biz aahaha Genişletmek için tıkla ... yazz deneeemmeee kzuuuuu
elh' Alıntı: bende melek olmalıyım millet alışana kadar baya saçmalıcaz galba biz aahaha Genişletmek için tıkla ... yazz deneeemmeee kzuuuuu
vatoz Aktif Üye Üye 30 Mart 2010 #485 dae' Alıntı: ksı guness cnaım oglum yazın ne olmus öle Genişletmek için tıkla ... cnm senın evrdıgn adresden kopyaladım duzeltemedım onuda bıdahada kurcalayamadım prensim yazacktım yafss🙁
dae' Alıntı: ksı guness cnaım oglum yazın ne olmus öle Genişletmek için tıkla ... cnm senın evrdıgn adresden kopyaladım duzeltemedım onuda bıdahada kurcalayamadım prensim yazacktım yafss🙁
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #486 Melek olmak için kaç msj gerekiyor tam takip edemiyorum işler yoğundu
marya Hamiş Melek 30 Mart 2010 #489 Kızlar coşmuşunuz... Oğlumu gezmeye götüriyim dedim iki dakika dolmuş iyice geçmişi okumayacaz artık...
Kızlar coşmuşunuz... Oğlumu gezmeye götüriyim dedim iki dakika dolmuş iyice geçmişi okumayacaz artık...
elh Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #490 arceya' Alıntı: ay yeter nan deneme yazanı döferim :n028: Genişletmek için tıkla ... DENEMEEEEeeeeeeeeeeee
arceya' Alıntı: ay yeter nan deneme yazanı döferim :n028: Genişletmek için tıkla ... DENEMEEEEeeeeeeeeeeee