2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bütün topicde aynı gecelik ve aynı kapı süslerinden var 🙂
havuzlu han haziran anneleri sayesinde şenlendi sanırım . ya işin kötüsü ben bunu duvara asacağım ama duvarın rengide şeker pembesi. kapı süsünün tüyleride şeker pembesi.
duvarda boğuldu garibim .
kapıya ahşap isim almıştım onu yapıştıracaktım. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum ..

Kızlar geçmişe gözattım elh de tansiyon mu çıkmış göremedim orayı büyük geçmiş olsun.... Sistaya ve bebikine de geçmiş olsun umarım sorunsuz bi şekilde tam vaktinde alır kucağına.... Uklaya ne oldu peki onu hiç bulamadım.. Offfff.... 3 gün takip edemeyince geçmişte boğuluyo insan... Geçmiş olsun Uklaya da... Ne oldu ki?

yok canım magnet yok arkasında magneti kendin alıp sikilon tabancasıyla yapıştırıyorsun oda öyle yazmıştı zaten. Ayrıca bide dediğin gibi şekerini kendin koyuyorsun

evet zeynep magnet yapıştırmak kolay olur sanırım ama şu ayıcık filan varya üstünde onlar bıberonun üstünde kendiliğinden var demi.eşim gitcek şimdi yanlış bılgı vermeyım hepten delirmesin yazık işinin arasında.

olur bence neden olmasın ki?

ben bide bebeğimin adını yazılı olduğu kurdale yaptırmak istedim ama bana bi rulosunu kaç metre tam hatırlamıyorum 25 lira dedi satıcı kız bence bebek için gerek yok ama siz bilirsiniz dedi mesela yiğit bebek teşekkür eder gibi bende vazgeçtim şimdi nette hoşgelidn bebeğim yazan var 10 metresi 3 lira öle bişey alırım belki

süsü kapıya ahşap isimliğide yatağını başucuna as bende mobilyacıda yaptırıyorum isimlik yatağının yanına asıcam

silikon tabanca yerine japon yapıştırıcısı olmazmı aynı işi görmezmi

Bilmem görür belkide birde zaten koçtaşta küçük silikon yapıştırıcılarda satılıyor tabancayada gerek olmuyor oda olabilir. Ben bukonuda deneyimli değilim daha önce yapmadım hiç ama şarkhandaki adam biz size anlatırız nasıl yapacağınızı dedi hatta birtane örnek yaparız dedi. Malzeme satan yerler anlatıyor yani.

merhaba canım bendim o biberonu alan.şark handa acar hediyelikten aldım.http://acarhediyelik.com/

bütün şark hanı gezdik neredeyse en uygun orasıydı tanesini 60 kuruştan aldım.
sepet için bende beşik aldım kızlar teyzem kızın ilerde oynar dedi.zeynebin aldığından ama süslenmemiş 5 liraya aldık tahtakaleden sistada şu resmi yolladı onun gibi süsliycez.ya vaktinizde var aslında bence sizde öyle alın 2 kurdaleyle süsleyin inanın yarı yarıya mal etmiş olursunuz.

bende işyerinden hoşgeldin asya bebek yazdırıp çıktı alıp keseceğim
sonrada şekerlere zımbalayacağız.
herşeyimiz bitti bebek şekeri süslememiz kaldı 🙂