2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şarkhandan mı aldın bunu da? bu arada ben de biberon ya da emzik tipi bişey istiyorum magnet olarak ama 1250 biraz pahalı geldi ya.dün biberonu 60 kurus demişti birisi ama sanırım o magnetsizdi

yok ben şarkhandan alışveriş etmedim havuzlu handan aldım. şarkhanda 0,60 kuruş demişlerdi biberonları ayrıca magnet ve silikon almak gerekiyor. Bende bir ara gidip tekrar alırım diye düşündüm öyle çok değil 40-50 tane kendim yaparım el emeği yakınlarım hatıra olur 1.250 banada pahalı geldi zaten ondan almadım. Bitmemişide pahalıydı havuzlu handa 83 kuruştu.Oyüzden şeker işini şarkhana bıraktım bide geceliklerinde tüm modelleri gelmemiş 10 gün içinde gelir dediler ama gelenlerde bitmiş en azından büyük bedenleri bitmiş. Bide dün eminönünün o halini görünce birdaha hafta sonu asla gitmem dün bomboştu çok rahat dolaştım.

1250 pahalı bencede magnet larını al kendin yap ben öyle yapıcam hem değişik süs paketlerinden de alıp ilginç bişey yapmak istiyorm
evt canım bi gideyim de bakıcam duruma göre kafama uyan uygun bişey bulabilirsem alırım bulamazsam da yaparım dicem ama tek basıma bi de onlarla mı uğraşıcam yardım edecek kimse yok yakınımda 🙁 herkes uzakta

yok ben şarkhandan alışveriş etmedim havuzlu handan aldım. şarkhanda 0,60 kuruş demişlerdi biberonları ayrıca magnet ve silikon almak gerekiyor. Bende bir ara gidip tekrar alırım diye düşündüm öyle çok değil 40-50 tane kendim yaparım el emeği yakınlarım hatıra olur 1.250 banada pahalı geldi zaten ondan almadım. Bitmemişide pahalıydı havuzlu handa 83 kuruştu.Oyüzden şeker işini şarkhana bıraktım bide geceliklerinde tüm modelleri gelmemiş 10 gün içinde gelir dediler ama gelenlerde bitmiş en azından büyük bedenleri bitmiş. Bide dün eminönünün o halini görünce birdaha hafta sonu asla gitmem dün bomboştu çok rahat dolaştım.
evt canım ya haftaiçi süper oluyor orası ama işte çalışıyoruz maalesef.eşim de izin alamaz yeni basladı işe ben de tek gidemem.tm ben şarkhana gideyim önce o zmn şeker için diğerlerini de havuzluhandan alırım.saol güzelim.ne iyioluyor böyle gitmeden öğrenmesi saolun valla

2920.jpg

zeynep bak benim kapı süsümde seninkiyle aynı 🙂
tek farkı leyleğin ağzında bebek var. annem eminönünden almış ama canım kızım yazan yerdeki boncuklar düşüyor.
bende hepsini koparıp asya olarak yazmayı düşünüyorum

Arcii buda çok güzelmiş bende teslim alırken iyice bakayım düşme müşme olmasın. Belki bende leyleğin ağzına bebek ekletirim

benim oda da dolu daha 2 tane çekyat var odada yazlığa gitcek onlar ama şuan imkansız götürmemiz. Bebişin eşyaları da 10 güne kadar gelir sanırım bakalım ne yapcaz??????

bende odamı hala toplamadım yarın mobilyalar gelecek oyyy
esime yolladım senin kapı süsünü cok beğendi biz de alcaz aynısından :abo: nisa duru yazdırcaz 🙂
ben de akşam temizlik ve ütü yapıcam yarın anneme gidicem pzr aksam dönücem o sebeple..of çalış eve git yemek yap sonra topla ondan sonra temizlik ütü anaaaaaaa sayarken bile yoruldum hee..nasıl yapıcam bilmem..neyse dincer yardım eder artık ay ben de kocam demicem dinçer dicem anlayın emi leach gibi 🙂 cünkü kocam ya da esim demem pek normalde burda yazarken zor geliyor hee

kızar smrh koymuştu ya bıberonu aynen oyle satılıyo.Biz içine şekerini koycaz demiş sadece başka yapcak bişey yok yani

geçmiş olsun marya kızın rahatsızmış. umarım iyileşmiştir.
uklam sistamla ,elh de rahatsız 🙁(
inşallah onlarda en kısa zamanda aramıza dönerler.

Geri