napıyım başka yerde çekemedim yere koydum. kedi üstüne atladı kırıştırdı. canımı dişime taktım onu kovaladım.
ben neler çekeyim o resmi çekmek için sizin yaptığınıza bak
iyi ortim napim ya benimde tadım tuzum yok 1 haftadır yaa ağrılarım tam geçti dedim dün akşammmmm bi rahimde kasılma ve sonrasında gene aynı ağrııııı offf kurtulamıcam ben bu ağrılardan kızlar şimcik kızacak daha gitmedin diye dra ama yarın asıl randevü günüm yarın gitcemmmmmmmm ama ne yapim geçmiştiiii öle işteeeee urfa nsl kuzu hava kardeşim gitti sıcağın ortasına demiiiiiiiiiii
öle deme her göğsü 10 dk dan fazla emziremediğini düşünürsen
ve ilk aylarda 1,5 satte bir emzirdiğini düşünürsen
çıtçıtlı daha pratik
hele hastanede içeri giren çıkan
doğum yapan arkadaşımı emzirirken gördümde
bide gecelik yeni olduğundan düğme delikleri dardı
o düğmelerden bana fenalık geldi
ben öyle bir şey yapsam benim nick asasna olur naber özgeeee doğru bilmişim bu sefer :çapkın::çapkın:
napıyım başka yerde çekemedim yere koydum. kedi üstüne atladı kırıştırdı. canımı dişime taktım onu kovaladım. ben neler çekeyim o resmi çekmek için sizin yaptığınıza bak
ben öyle bir şey yapsam benim nick asasna olur naber özgeeee doğru bilmişim bu sefer :çapkın::çapkın:
napıyım başka yerde çekemedim yere koydum. kedi üstüne atladı kırıştırdı. canımı dişime taktım onu kovaladım. ben neler çekeyim o resmi çekmek için sizin yaptığınıza bak