e ilk ay ne yapacakmışız akan sütlereben almıştım ama seminerde özellikle ilk ayda tavsiye etmiyorlar
göğüs ucunun hava almasını engelliyormuş
e ilk ay ne yapacakmışız akan sütlereben almıştım ama seminerde özellikle ilk ayda tavsiye etmiyorlar
göğüs ucunun hava almasını engelliyormuş
e ilk ay ne yapacakmışız akan sütlere
canımsın benim kasıklarınmı ağrıyo? Rahimdeki kasılma falan neyin nesiymiş acaba?
Allahım şifa versin inş.az kaldı rabbim dayanıcak güç versin hepimize
bende de uykusuzluk, huysuzluk, sinir, bel ağrısı var bacaklarım şişiyo, mutsuzum ne bilim..
Urfa düne kadar çok sıcakdı 26 derece falandı ama 2 gundur serin yağmurlu
kardeşin yazın burda olucaksa işi zor helede benm gibi alışkın değil ilk kez düşüyosa böle bi sıcağa bocalar ama boşver olsunda sıkıntı sıcaktan olsun aşkım
a yarın bakcek artık dr belki bağlar nstyeee ay bağlasında bende bileyim ne buuuu uyuz oldumm uykusuzluk huzursuzluk aynı bende dee cnmm cnm benimde buharlı pişiricim var ve araştırdım onunla da steril edebiliyorsun.çoğu sterilizatör ztn buharla steril ediyor.be yan yatırdım biberonu öyle koydum.30-40dk beklettim içinde.Ya bu arada buharlı pişiriciler var ya sterelizatör olarak da kullanılır mı acaba? Çevresinde duyan bilen gören var mı?
hoşbuldum kuzum
dün gittik işte
ultrasonda gelişimde sorun yok
1625gr olmuş kızım
ama sürekli toplanıyo ve aşağı vuruyo
bu iyi değil işte dedi dr
nidilat diye bi ilaç verdi
günde 2 tane
1 hafta kullanıcam
sonra arıycam dr.u durumu bildirmek için
sonra geniş bi şekilde araştırma yapıcam dedi
yorulmak iş yok ilişki yok
dinlenicem işte 1 hafta özellikle,
erken doğum riski var işte kızlar
ilk önce cok moralim bozuldu ama sonra kızımı üzmemek için düşünmemeye çalışıyorum
göğüs pedi alan oldu mu?
ağzımdan aldın...kullanıyom derken
göğüs kalkanı kullan. hem sütlerin toplanır hemde göğsün hava alır.

doğru diyosun cnmm yok alışkın sıcağa o daha oaraya göre az da olsa izmir sıcağını gördü sonuçta yazın da orda benim bebeğimmm sene ye şubatta gelcek allahım izin verirseee
yok kukum ağrıyooooa yarın bakcek artık dr belki bağlar nstyeee ay bağlasında bende bileyim ne buuuu uyuz oldumm uykusuzluk huzursuzluk aynı bende dee cnmm
tuz yeme şişmesin her yanın faydası harbi var yememenin cnmmmmmmmm
kullanıyom derken
ahaaaa o ne?göğüs kalkanı kullan. hem sütlerin toplanır hemde göğsün hava alır.
ay onu da mı alcaz bide
ay bıktım valla bitmiyo eksik.. daha biberon fırcası da almamışım zaten sinir oldum kendime eminönüne gittiğimde bakmadım diye