2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doğru diyosun cnmm yok alışkın sıcağa o daha oaraya göre az da olsa izmir sıcağını gördü sonuçta yazın da orda benim bebeğimmm sene ye şubatta gelcek allahım izin verirseee

yok kukum ağrıyoooo a yarın bakcek artık dr belki bağlar nstyeee ay bağlasında bende bileyim ne buuuu uyuz oldumm uykusuzluk huzursuzluk aynı bende dee cnmm
tuz yeme şişmesin her yanın faydası harbi var yememenin cnmmmmmmmm

Ya bu arada buharlı pişiriciler var ya sterelizatör olarak da kullanılır mı acaba? Çevresinde duyan bilen gören var mı?
cnm benimde buharlı pişiricim var ve araştırdım onunla da steril edebiliyorsun.çoğu sterilizatör ztn buharla steril ediyor.be yan yatırdım biberonu öyle koydum.30-40dk beklettim içinde.

cnm çok geçmiş olsun.Allah sana da elifzele de sağlık sıhhat versin dikkat et kendine yorulma hiç..

göğüs pedi alan oldu mu?

bende aldım.bebedor.

Kızlar bu arada bebek şekerlerinden bahsetmişsiniz.gittigidyorda buldum kelebekli.fiyatı çok uygun.bakın isterseniz..
KELEBEK BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI 0,50 KURUŞ, #26005044 Gittigidiyor.com

Tuza dikkat ediyomda hepde tuzsuz yenemz yaaa

kullanıyom derken

kullanıyorum çünkü benim bi göğsüm yarıktı onun için lansinoh lanolin ve birde garip bi krem verdi ve temiz tutmak gerekiyormuş gün içinde sert bişeye temas etmesi daha kötü yaparmış pamuğu sar beze öle gez dedi aman bende göğüs pedi olurmu dedim daha iyi olur falan dedi öle yapıyommm ama eve geldiğimde hafif nemli oluyo kremin nemi ama niye kurumuyo annamadımmmmmm