2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oh süper allurem

buarada bombayı patlatmışsın gene

ne güzel sevindim senin adına benim hiç bi doktora güvenim kalmadı artık sanki değiştirsem başka doktor denesem mi diyorum bende ama düşüncede sadece ona bile cesaretim yok beni pisi pisine kesicekler diye korkuyorum inşallah normal doğururz ama özel hastaneler birbirinin hep aynı

hadi gözünaydın allure.. İnşallah bu sefer bulmuşssundur doğru doktoru canım...

hayırlısı olsun canım normal ya da sezeryan ben artık bunları düşünmek istemiyorum hiç..sağlıklı olsunlar da gecen cuma beni o kadar panikletti ki sonra sezeryan geldi gündeme üzüldüm basta ama sonra dedim nasıl gelcekse gelsin sağlıklı gelsin de 🙂

görmeyenler için alıntı yapıyorum. topiğimizin meşhur pijaması budur 😀
yeni yasa çıkmış bu pijamadan almayan haziran analarını taşlıyorlarmış

Kızlar mağazalrda bu ürün kalmamışşsa üretici firma eda handaymış baha tekstil etikette h&b yazıyor internette katalogralı var bahatekstil.com diye bilginize

göğüs pedi alan oldu mu?

Ben aldım lansiloh unkini krem sürüncede kullanıyorum çamaşırım leke olmasın diye

benim ismim de beren e uyumlu ama
ilerde kızıma beren saat derler diye koymadım 😛iha:

Yağmur güzel bence ama senin ismin aynı zamanda derene , serene , selene ve erene de uyumlu

Ayyy fenalık derken bana da bi fenalık bastı. O sıcakta bebek ağlaması, uykusuzluk, gelen giden, her kafadan bir ses, Açılmayan pijama düğmesi aman yarabbimmmm

sen vazgeç doğurma tatlım içinde kalsın boşver

göğüs kalkanı kullan. hem sütlerin toplanır hemde göğsün hava alır.

Pahalı ama 29 TL di galiba bide kocaman benim memeler zaten sütyene sığmıyor bide kalkanla bereber allah vermeye🙁

ay bişi gerekirse kocaları yollarız alırlar dimi 😀
biz evde yayılırız onlar alır gelir.

Ben kacama sürekli talim yaptırıyorum sonrasında neyi nerden alacağını biliyor birde internetten resmini gösterip alışverişe o şekilde göndermeyi düşünüyorum