2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba kizlar nasilsiniz? :esra:

Bende doktora gittim geldim ve icim isindi bu doktora insAllah hep boyle olur.
Baya konustuk, isin acikcasi sezeryan doktorlar icin cok kolay hemen yapilip biten birsey normal dogum ise cok ugrastiriyor dedi.
Ki cogu hastalar kendileri de sezeryandan yanalar, doktorlar da o halde kabul ediyorlar bu durumu dedi.
Ama kendisi de sartlar el verdigi surece normal dogumdan yana oldugunu belirtti.
Cok ta ilgilendi sagolsun, biraz kizdi kanimdan dolayi cunku eskiden baya yuksekti simdi de cok dusuk gunde iki defa kullanmami siki siki tembih etti.
Birde kizim babasi gibi koca kafaliymis, kafasi buyuk senin kafan kucuk babasina cekmis bu dedi,
anam bu kiz dogumda bana cektirecek belli oldu.
oh süper allurem

buarada bombayı patlatmışsın gene hahaha

Baya konustuk, isin acikcasi sezeryan doktorlar icin cok kolay hemen yapilip biten birsey normal dogum ise cok ugrastiriyor dedi.
Ki cogu hastalar kendileri de sezeryandan yanalar, doktorlar da o halde kabul ediyorlar bu durumu dedi.
Ama kendisi de sartlar el verdigi surece normal dogumdan yana oldugunu belirtti.
Cok ta ilgilendi sagolsun, biraz kizdi kanimdan dolayi cunku eskiden baya yuksekti simdi de cok dusuk gunde iki defa kullanmami siki siki tembih etti.
Birde kizim babasi gibi koca kafaliymis, kafasi buyuk senin kafan kucuk babasina cekmis bu dedi,

ne güzel sevindim senin adına benim hiç bi doktora güvenim kalmadı artık sanki değiştirsem başka doktor denesem mi diyorum bende ama düşüncede sadece ona bile cesaretim yok beni pisi pisine kesicekler diye korkuyorum inşallah normal doğururz ama özel hastaneler birbirinin hep aynı

hadi gözünaydın allure.. İnşallah bu sefer bulmuşssundur doğru doktoru canım...

hayırlısı olsun canım normal ya da sezeryan ben artık bunları düşünmek istemiyorum hiç..sağlıklı olsunlar da gecen cuma beni o kadar panikletti ki sonra sezeryan geldi gündeme üzüldüm basta ama sonra dedim nasıl gelcekse gelsin sağlıklı gelsin de 🙂

görmeyenler için alıntı yapıyorum. topiğimizin meşhur pijaması budur 😀
yeni yasa çıkmış bu pijamadan almayan haziran analarını taşlıyorlarmış

Kızlar mağazalrda bu ürün kalmamışşsa üretici firma eda handaymış baha tekstil etikette h&b yazıyor internette katalogralı var bahatekstil.com diye bilginize

göğüs pedi alan oldu mu?

Ben aldım lansiloh unkini krem sürüncede kullanıyorum çamaşırım leke olmasın diye

benim ismim de beren e uyumlu ama
ilerde kızıma beren saat derler diye koymadım 😛iha:

Yağmur güzel bence ama senin ismin aynı zamanda derene , serene , selene ve erene de uyumlu

Ayyy fenalık derken bana da bi fenalık bastı. O sıcakta bebek ağlaması, uykusuzluk, gelen giden, her kafadan bir ses, Açılmayan pijama düğmesi aman yarabbimmmm

sen vazgeç doğurma tatlım içinde kalsın boşver:haha::haha::haha:

göğüs kalkanı kullan. hem sütlerin toplanır hemde göğsün hava alır.

Pahalı ama 29 TL di galiba bide kocaman benim memeler zaten sütyene sığmıyor bide kalkanla bereber allah vermeye🙁

ay bişi gerekirse kocaları yollarız alırlar dimi 😀
biz evde yayılırız onlar alır gelir.

Ben kacama sürekli talim yaptırıyorum sonrasında neyi nerden alacağını biliyor birde internetten resmini gösterip alışverişe o şekilde göndermeyi düşünüyorum

Geri