Az sonra oğlumu görmeye gidecem, ama yine sigortacılarla kavga ettim, moralim çok bozuldu, faturalarımı hesaplıyorum rutin kontroller için daha epey limitim var sigortacılar ise limitiniz bitti diyor bin pişman oldum Aksigortadan sağlık sigortası yaptırdığıma sinirlerimi yıprattılar resmen bu moralle aslında ne hastaneye ne Eminönüne gitmek istiyorum belli ki eşimle de yolda birbirimize girecez ben sinirli olunca o benden daa sinirli oluyor
Az sonra oğlumu görmeye gidecem, ama yine sigortacılarla kavga ettim, moralim çok bozuldu, faturalarımı hesaplıyorum rutin kontroller için daha epey limitim var sigortacılar ise limitiniz bitti diyor bin pişman oldum Aksigortadan sağlık sigortası yaptırdığıma sinirlerimi yıprattılar resmen bu moralle aslında ne hastaneye ne Eminönüne gitmek istiyorum belli ki eşimle de yolda birbirimize girecez ben sinirli olunca o benden daa sinirli oluyor
hımmmm doğru cnm şu geriden gelme muhabbeti bence hiç de geriden değildi takma kafana drun dengesizliği benimki de gerideeeee gece boyunca resmen pekmez şişesini dikiyom kafama ama nafileeeeeee
Az sonra oğlumu görmeye gidecem,
ama yine sigortacılarla kavga ettim,
moralim çok bozuldu,
faturalarımı hesaplıyorum rutin kontroller için daha epey limitim var
sigortacılar ise limitiniz bitti diyor
bin pişman oldum Aksigortadan sağlık sigortası yaptırdığıma
sinirlerimi yıprattılar resmen
bu moralle aslında ne hastaneye ne Eminönüne gitmek istiyorum
belli ki eşimle de yolda birbirimize girecez
ben sinirli olunca o benden daa sinirli oluyor