Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok ciciler ama yeter artık bence de bi yıkayıp yerleştireyim bakalım ben de nesi var nesi yok ona göre alcam. Hatta doğduktan sonra bakıcam artık bundan sonrasına etine butuna göre
Şimdiden 15 aylık tulumu bile var
dünde annem aradı gene yelek hırka örmüşler. dedim anne kızın eksikleri var. ne dedi. dedim çeyizi için vitrin takımı yok bir o eksik kaldı.
bizim kızında eşyası epey oldu daha almamam lazım. şimdi bir sürü hediyede gelir zaten
geçen haftalarda eşimin şirketine gitmiştik orada bir bayan vardı hamile göbeği benim kadardı.
dedim ki bak bu da kesin 7 aylık hamile
dün eşim geldi dedi ki o kadın doğum yaptı. meğerse 9 aylık hamileymiş
ben diyorum bu haziran annelerinde bir gariplik var. hepimiz davul gibi şiştik
Ben de fotograf makinasına bi pil bulayım da çekeyim aldıklarımı..hazır kocam yokken rahat rahat...sonra diyo manyadı bizim hatun yine... cocuk gelmeden neyi çekiyo böyle
geçen haftalarda eşimin şirketine gitmiştik orada bir bayan vardı hamile göbeği benim kadardı. dedim ki bak bu da kesin 7 aylık hamile dün eşim geldi dedi ki o kadın doğum yaptı. meğerse 9 aylık hamileymiş ben diyorum bu haziran annelerinde bir gariplik var. hepimiz davul gibi şiştik