kızlar gunaydın nasılsınız ?
hafta sonu yattıgım halde cok yoruldum🙂 ben yattım kocam ev boyadı temızledı ya ınsanın grıbı 1yadır gecmezmı 1 aydır grıptım ha gectı ha gececek derken hafta sonu bı baktım ses gıttı bogazım yanıyor kulaklarımda felaket bır agrı sadece yattım kocama uzuldum cok yoruldu o kocaman esyalrı nasıl tasıdı tek basına bılmıyorum herkulum benım🙂
buaraada meloş ya ıgne dedın tedbırenmı o ne guzel doktorn ılgılı yaa baksana benm gıttgm butun doktrlar dertsız kedersız🙂
buarada cicilerinize daha bakmadım bide orayı ziyaret edem sımdı
öskee buarada sende dogurmussun deli dogurdun en atıyon cocuuuuu ortlıgaaa
geçmiş olsun vatoz camları açtıysanız boya yaparken cereyanda kalmış olabilirsin dikkat et kendine
oğullar baba olacaklarını geç algılıyor,onlarda torun sahibi olacaklarını heralde..
galiba öyle. ama göbek sevmede üzerilerine yok.
günaydınnnn, 40 dk dır haftasonunu okuyorum daha...
günaydın leach. bugüne hoşgeldin 🙂
Ben de daha bişey göremeyenlerdenim kayınvalideden. Bişey beklediğimden de değil yani maddi olarak Allah a şükür herşeyini kendimiz alabiliyoruz ama niyet önemli bence. İçtenlik önemli. Ama benimkiler arıza işte. Hem maddiyatları hem mevkileri iyi ama kendilerini geliştirememişler.
Bi de benim bebişim ilk ve tek torunları olcak o kadar yani ama işte içinden gelcek insanların. Psikolojikman enteresandılar zaten daha da bi enteresan oldular.
ben çocuğu tüpçüden yaptığım için torundan saymıyorlar kaşınma
bizimkilerinde ilk torunu ama salladıkları yok.
Son düzenleme: