2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar gunaydın nasılsınız ?
hafta sonu yattıgım halde cok yoruldum🙂 ben yattım kocam ev boyadı temızledı ya ınsanın grıbı 1yadır gecmezmı 1 aydır grıptım ha gectı ha gececek derken hafta sonu bı baktım ses gıttı bogazım yanıyor kulaklarımda felaket bır agrı sadece yattım kocama uzuldum cok yoruldu o kocaman esyalrı nasıl tasıdı tek basına bılmıyorum herkulum benım🙂
buaraada meloş ya ıgne dedın tedbırenmı o ne guzel doktorn ılgılı yaa baksana benm gıttgm butun doktrlar dertsız kedersız🙂
buarada cicilerinize daha bakmadım bide orayı ziyaret edem sımdı
öskee buarada sende dogurmussun deli dogurdun en atıyon cocuuuuu ortlıgaaa

geçmiş olsun vatoz camları açtıysanız boya yaparken cereyanda kalmış olabilirsin dikkat et kendine

oğullar baba olacaklarını geç algılıyor,onlarda torun sahibi olacaklarını heralde..

:D:D

galiba öyle. ama göbek sevmede üzerilerine yok.

günaydınnnn, 40 dk dır haftasonunu okuyorum daha...

günaydın leach. bugüne hoşgeldin 🙂

Ben de daha bişey göremeyenlerdenim kayınvalideden. Bişey beklediğimden de değil yani maddi olarak Allah a şükür herşeyini kendimiz alabiliyoruz ama niyet önemli bence. İçtenlik önemli. Ama benimkiler arıza işte. Hem maddiyatları hem mevkileri iyi ama kendilerini geliştirememişler.

Bi de benim bebişim ilk ve tek torunları olcak o kadar yani ama işte içinden gelcek insanların. Psikolojikman enteresandılar zaten daha da bi enteresan oldular.

ben çocuğu tüpçüden yaptığım için torundan saymıyorlar kaşınma
bizimkilerinde ilk torunu ama salladıkları yok.

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum nst randevum var ilk defa bakcaklar bakalım. Sonrasında da bikaç mükellefe uğrayacağız anca akşama gelirim herhalde bugün. Size iyi muhabbetler.

Öptüm hepinizi

Bende üzülüyordum ben mi değersizim diye 🙂 çünkü kimsenin umurunda değil benim hamileliğim. Annem alacam yapacam diyor izin vermiyorum biz aldık diyorum istemedim annemden de hiçbirşey.

Birde biz aldıkça neden siz alıyorsunuz alınır diyorlar sinir oluyrm sanırım benim ailemi kastediyorlar alınır derken ama ben hiç oralı olmyorum walla.

geçmiş olsun vatoz camları açtıysanız boya yaparken cereyanda kalmış olabilirsin dikkat et kendine

saol cnm yok yaa kocam acmadı ztn ben yatak odasında yattım sureklı kocam boyalı odada durdu cunku benm allerjık astımım var fazla boya ıcınde duramam ılaclarımıda kullanamadıgım için. ama işte aydır gecmıyor haftasonuda artıs gosterdı sansımızaa

Selam kızlarr geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. Cumartesi gecesi ve pazar sabahı çok kötü geçti özellikle pazar sabah yürüyememeye başladım. Doktorumu aradım bir gün önce gittiğim doktorun bana müdahale etmediğini ama şimdi dahada kötü olduğumu ne yapacağımı sordum. bana tam teşekküllü bir hastaneye gitmemi orda kadın doğum konsültasyonu yapabilecekleri için müdahale edeceklerini söyledi gerekirse hastaneden onu aramamı söyledi. Pazar günü büyük uğraşlarda hastaneye gittik başından beri kas sıkışması olduğunu bildikleri halde tam 2 saat boyunca başka kontroller yaptılar Bir gün önce bebeğime baktıklarını söyledim nst ye gitriğimi söyledim dinlemediler yine hastanede dolaştırmadıklar yer kalmadı ve sonuç olarak 1 adet volteren iğne ve ayağa kalkan bir zeynep. İlk gittiğim doktor müdahale etseydi o kabus gibi acıları yaşamayacaktım. Kendi doktoruma anlattım çok kızdı bebeğim çok iyi allahtan zaten sırtımın tutulması onunla ilgili bir durum değilmiş. Ama bana müdahale etmeyip okadar acı çektirmeleri bebeği kötü etkileyebilirmiş. Neyseki düzeldim yani en azından yürüyebiliryorum işe geldim bugün işlerimi toparlayıp sigorta işlerini halledicem. Şirketekiler sen çalışabilir raporunu al biz seni bu hafta idare ederiz iyileşirsin boşuna doğum iznin başlamaz dediler.Onlarla uğraşıcam bugün işte.

Ben göbeğime hayatta dokundurtmam çok sinir olurum,kendi annem bile daha elini sürmedi hoşlanmıyorum..Bizimkilerin 3.torun ama ilk ikisi görümcemin ama onunkileri torundan saymıyorlar sanki pek bi hevesliler torun torun diye sanki ilk defa torunları olacak...Valla ben başta biraz cadılık yaptımda ondan birşeyler ördü kayınvalidem,yoksa o da senin kayınvalide gibi çok rahttır hiç sıkmaz yormaz kendini ama.

Geri