ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. don ütülemek de neymiş. valla gömlekleri zor ütülüyorum. benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır
ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. Don ütülemek de neymiş. Valla gömlekleri zor ütülüyorum. benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. Tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. Mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır
keşke bebk şekerlerını alırken onuda soyleseydım kocama ama ozamn bebek şekerlerınıde çöpe atar gelırdı heralde.yanındakı arkadaşınında eşi hamile ve o taşıyamam diye almamış şekerlerden.ve uçakla gidiyo memleketine.sinir oldum çocuğa.bi torba ağırlıkmı yapcaktı dedim.Şükrettım kocama valla dediğimi yapınca.Ay sizin gibi bizde şöyle guzel ve ucuz bı gecelık buluruz ınş. yoksa iice fakırleşcez o yuksek paraları verınce😀.Gerçi bitane aldım ben sabahlıklı grı renkte spor kocam çok beğendı ama ne bıleyım süslü istıyom bıtanede.Mayıs ayı bı gelsın bende fotoları çekıp koyarım hepsini inş....