2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimkininde tşörtleri askıda canım katlanmış gıymıyo.zaten oncekı utucu katlayıp getırdı dıye bıkaçkere bıraktı onları şimdi.Herşeyi askıda olcak.Çok süslüler canım ya.Benımkıde oyle.saatinie gore yuzuk takar kravatına göre kol düğmesi ayakkabısına göre kemer takar.valla hiç uğraşmıyom artık.bizden süslüler valla
ay benimki de öle valla
gündelik hayatta çok süslenmez hafta sonu fln
ama hafta içi işe giderken sanırsın ki baloya gidiyo adam

kıslar soz konusu pıjamalarınız baska yerlerde fıyatı emınonu gıbı degıldır
bız kadıkoyde sıstayla sorduk loyada 60 kusur lıraydı..

ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. don ütülemek de neymiş. valla gömlekleri zor ütülüyorum.
benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır hahaha

:gathering::gathering: lan alemsin kızzz
markasını bende bilmiyorum annem almış eminönünden.
hiç etiketine de bakmadım

markası havuzluhan işte daha neyine bakıcan
bende eminönündeki kükrkçü handan almıştım 😀

ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. Don ütülemek de neymiş. Valla gömlekleri zor ütülüyorum.
benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. Tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. Mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır hahaha
puhahaha arch cok tatlısın yaa haytta gıymez kocamm kızz gömlegının yakasına 1 saat utu basarm yınede begenmezzz kendı utuler cogunlklaaa

günaydın kıslarr..

gece cok fena kasıklarıma sancı gırdı uyuyamadım
ve cok fazla vc ye kalktım
dogurucam dıye korktum bı ara
ay ben dogum sancısı gelsede annamam heralde
he valla
biz şimdi bu kdr acı çekiyoz
doğum sancısı da gelse amaann rutin sancılar acılar işte deyip geccez herhalde 😛iha:

Evet sabahlıkla birlikte
havuzluhandan aldık çogumuz ama markasını hiç bilmiyom ben ya

keşke bebk şekerlerını alırken onuda soyleseydım kocama ama ozamn bebek şekerlerınıde çöpe atar gelırdı heralde.yanındakı arkadaşınında eşi hamile ve o taşıyamam diye almamış şekerlerden.ve uçakla gidiyo memleketine.sinir oldum çocuğa.bi torba ağırlıkmı yapcaktı dedim.Şükrettım kocama valla dediğimi yapınca.Ay sizin gibi bizde şöyle guzel ve ucuz bı gecelık buluruz ınş. yoksa iice fakırleşcez o yuksek paraları verınce😀.Gerçi bitane aldım ben sabahlıklı grı renkte spor kocam çok beğendı ama ne bıleyım süslü istıyom bıtanede.Mayıs ayı bı gelsın bende fotoları çekıp koyarım hepsini inş....

Geri