kızlar bişi sorcam sizin kocanız da her hafta sonu takım elbiselerini ütülüyor ya da size ütületiyor mu? yoksa benimki mi manyak? pantolonları buruşuyomuş hemen, ütüsüz giyemezmiş fln.. nan anam ağlıyo o pantolon çizgileriyle uğraşırken.. neyse dün kendi ütüledi de size bi soriim dedim
bizimki Allahtan kot tişört takılıyor,
ama kotları tişörtleri mutlaka ütülü askıda olacak,
bazen de gömlek giyer,
her cumartesi sabahı en azından 3 gömlek 3 tişört ütülüyorum,
bunlara ek olarak da her hafta 2-3 beyaz önlük ütülüyorum.
Ne var ki sadece ütü bana ait, geri kalan her işi eşim yapıyor
Annem de dona varana kadar herşeyi ütülerdi,
ben de alışkanlık olarak ilk seferler her şeyi ütülüyordum,
ama başa çıkamamaya başladım, şimdi donlar bari ütüsüz olsun diyorum.
Kızlar pijamalarınızın markası Haluk&Bayram etikette öyle yazıyor havuzlu handa bende bakmıştım ben aynı markanın başka bir ürününü aldım. İnternet siteleri bahatekstil.com.tr
Katalog görmek isteyenler 2010 Spring & Summer den bakabilirsiniz. Merkezleri eda handaymış bayilrininde listeleri var bilginize
ay evet aşağıdan tutup kaldırsam sanki o acı gececekmiş gibi tuhaf bir his ya.. daha da kaç hafta var, daha da ağırlaşacaz bakalım naapcaz son ay evdeyim paso yürürüm diyom ama bu gidişle totomu kaldıramıcam herhalde
ay evet aşağıdan tutup kaldırsam sanki o acı gececekmiş gibi tuhaf bir his ya.. daha da kaç hafta var, daha da ağırlaşacaz bakalım naapcaz son ay evdeyim paso yürürüm diyom ama bu gidişle totomu kaldıramıcam herhalde