evet ertesi gün giyeriz pijamayı.
ya da giyemezsek evde çok işimize yarayacaktır pijama
her türlü alınması gerek yani
peki hastaneden çıkarken ne giycez? Eşofman takımı mı alsak bi de?
evet ertesi gün giyeriz pijamayı.
2tane yeter diyorum ben şimdilik hastane için.sonradanda alırız dıyorum.çünkü belkim zayıflarızda daha güzel şeyler alırız dıye ümit ediyom:d
benim 1 gecelik 2 pijama takımım var.
bence çok bile zaten en fazla 2 gece kalacağız. 1 pijama 1 gecelik alsan işini görür gibi geliyor
ya ben pijama takımı almayı düşünmüyorum gecelik daha rahat olur sanki pijamayı nasıl giyiceksiniz her şekilde dikiş ve kanamamız olucak çünkü
ilk 8 saat gecelik giyin diyorlar çünkü kanama kontrolleri o zaman oluyormuş. Ama ayağa kalktıktan sonra pijama da giyilebilirmiş.
ya bende 1 gecelık 1 pijama yeter dıye dusunuyordumda bazen dıyorlar fazla al arkdsm 6 tane almıs 6 sınıda kullanmıs dedgıne göre neyse bakalm 2 tane pijamam var yenı ama emzırme kolaylıgı yok onlarda 2 gecelık 1 pijama daha alırım artık bende dıger pijamalarıda giyerım gerekırse napım şimdi mıllette emzırrken bakmayı versın dımı gari🙂:devet ertesi gün giyeriz pijamayı.
ya onu ben de çok düşünüyom meloş biliyon mu..peki hastaneden çıkarken ne giycez? Eşofman takımı mı alsak bi de?
BEN BU ŞİŞKOLUGA EŞOFMAN TAKIMI ALMAM BANANEEE🙁 :esra:😀peki hastaneden çıkarken ne giycez? Eşofman takımı mı alsak bi de?
peki hastaneden çıkarken ne giycez? Eşofman takımı mı alsak bi de?
BEN BU ŞİŞKOLUGA EŞOFMAN TAKIMI ALMAM BANANEEE🙁 :esra:😀
ARTIK EVDE PENYE EŞOFMANLRIM VAR ONLARLA IDARE EDERIM🙂

EFET EFET AYNEN YADA ESOFMAN TAKIMIMI SIMDI ZORLADA OLSA GIYOYRM PATLICAK GIBI DURYOR AMA OLSUN HASTANE CIKSNDA EN AZ BUKDR KARNIM OLURSADA GIYEBILIRIM ZANNIMCAAAAaman yok ya bir de ona mı para vericem
lastikli kotumu giyer çıkarım .
😀nen sonucta eskı kıyafetlerımın ıcıne gırebılıyommu gıremıyom ozamn ne oluyrm kocam bana deve kusum şişkom tosunum faaln dıyor 🙁 sonuc buhala şişkoyum diyo yaa..![]()
hala şişkoyum diyo yaa..![]()