asneba Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.571 vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... 2tane yeter diyorum ben şimdilik hastane için.Sonradanda alırız dıyorum.Çünkü belkim zayıflarızda daha güzel şeyler alırız dıye ümit ediyom😀
vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... 2tane yeter diyorum ben şimdilik hastane için.Sonradanda alırız dıyorum.Çünkü belkim zayıflarızda daha güzel şeyler alırız dıye ümit ediyom😀
A archimim Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.572 vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... benim 1 gecelik 2 pijama takımım var. bence çok bile zaten en fazla 2 gece kalacağız. 1 pijama 1 gecelik alsan işini görür gibi geliyor
vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... benim 1 gecelik 2 pijama takımım var. bence çok bile zaten en fazla 2 gece kalacağız. 1 pijama 1 gecelik alsan işini görür gibi geliyor
etimelo Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.573 dae' Alıntı: benim bebikim kaybolmıycakkk😀 Genişletmek için tıkla ... dikkat et de tuvalet değiline kaçırma
dae' Alıntı: benim bebikim kaybolmıycakkk😀 Genişletmek için tıkla ... dikkat et de tuvalet değiline kaçırma
bal kavanozu Hamiş Melek 12 Nisan 2010 #7.574 vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum bende beniim bi tane sabahlığıyla takım bi geceliğim var bi tane daha arıyorum işte şimdi güzel bişey iki tane yeter sanırım bi de hediye gelmişti sabahlığı olmayan beyaz çok cici bi geceliğim var onuda alırım yanıma 3 olur
vatoz' Alıntı: kızlar sımdı kac gecelık kac pijama alıp koycaz köşeye🙂 Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum bende beniim bi tane sabahlığıyla takım bi geceliğim var bi tane daha arıyorum işte şimdi güzel bişey iki tane yeter sanırım bi de hediye gelmişti sabahlığı olmayan beyaz çok cici bi geceliğim var onuda alırım yanıma 3 olur
dae Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.575 etimelo' Alıntı: dikkat et de tuvalet değiline kaçırma Genişletmek için tıkla ... yürü gşit nan sız benı bı pırtta dogurtcaksınız bu gıdısle...
etimelo' Alıntı: dikkat et de tuvalet değiline kaçırma Genişletmek için tıkla ... yürü gşit nan sız benı bı pırtta dogurtcaksınız bu gıdısle...
bal kavanozu Hamiş Melek 12 Nisan 2010 #7.576 ya ben pijama takımı almayı düşünmüyorum gecelik daha rahat olur sanki pijamayı nasıl giyiceksiniz her şekilde dikiş ve kanamamız olucak çünkü
ya ben pijama takımı almayı düşünmüyorum gecelik daha rahat olur sanki pijamayı nasıl giyiceksiniz her şekilde dikiş ve kanamamız olucak çünkü
A archimim Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.577 bal kavanozu' Alıntı: ya ben pijama takımı almayı düşünmüyorum gecelik daha rahat olur sanki pijamayı nasıl giyiceksiniz her şekilde dikiş ve kanamamız olucak çünkü Genişletmek için tıkla ... ilk 8 saat gecelik giyin diyorlar çünkü kanama kontrolleri o zaman oluyormuş. ama ayağa kalktıktan sonra pijama da giyilebilirmiş.
bal kavanozu' Alıntı: ya ben pijama takımı almayı düşünmüyorum gecelik daha rahat olur sanki pijamayı nasıl giyiceksiniz her şekilde dikiş ve kanamamız olucak çünkü Genişletmek için tıkla ... ilk 8 saat gecelik giyin diyorlar çünkü kanama kontrolleri o zaman oluyormuş. ama ayağa kalktıktan sonra pijama da giyilebilirmiş.
bal kavanozu Hamiş Melek 12 Nisan 2010 #7.578 ben doktora gidiyorum kızlar kalbim çarpmaya başladı yine deli gibi hep heycanlanıyorum ben ya her gidişimde gidiyimde oğluşumu göriyim
ben doktora gidiyorum kızlar kalbim çarpmaya başladı yine deli gibi hep heycanlanıyorum ben ya her gidişimde gidiyimde oğluşumu göriyim
arceya Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.579 evet ertesi gün giyeriz pijamayı. ya da giyemezsek evde çok işimize yarayacaktır pijama her türlü alınması gerek yani
evet ertesi gün giyeriz pijamayı. ya da giyemezsek evde çok işimize yarayacaktır pijama her türlü alınması gerek yani
arceya Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.580 bal kavanozu' Alıntı: ben doktora gidiyorum kızlar kalbim çarpmaya başladı yine deli gibi hep heycanlanıyorum ben ya her gidişimde gidiyimde oğluşumu göriyim Genişletmek için tıkla ... hadi git gör bakalım oğluşunu güsel haberlerle gel
bal kavanozu' Alıntı: ben doktora gidiyorum kızlar kalbim çarpmaya başladı yine deli gibi hep heycanlanıyorum ben ya her gidişimde gidiyimde oğluşumu göriyim Genişletmek için tıkla ... hadi git gör bakalım oğluşunu güsel haberlerle gel