2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben sinir oldum şimdi, bu kontrolümden sonra 15 de bir gitcez ama benim hastane 10 günden sonra gidince yine para alıyo. Komtrol süresi 10 gün... Ne gıcık bişi...

aman allah korusun tatlım ya dikkat et
öyle itme çekme işlerine artık daha dikkat etmek lazım
eğilirken kalkarken daha temkinli davranmak laızm
yoksa ev süpür sil toz al yemek yap bunlar sorun değil
ama öyle ağır işlere tek başına kalkışma bi daha haaaaa
yoksa bozuşuruz ev de pis kalsın be kimin hatırı kalcak

allah korusun cnm sen yapmaa
buarada dengemızın bozulacagı kesın göbegımız asagı ceker valla🙂

ay inşallah döner yaa gerçi artık sağlıklı olsunlarda doğum şekli ikinci planda

ya ben sinir oldum şimdi, bu kontrolümden sonra 15 de bir gitcez ama benim hastane 10 günden sonra gidince yine para alıyo. Komtrol süresi 10 gün... Ne gıcık bişi...

neresi senin hastanen banada haziranda her hafta pazartesi kontrol yazdı ben de şimdi onu düşünüyorum her hafta gidince vericekmiyim acaba 10 gün kontrol süresi ya

süpermiş, gidip ben de bi kolaçan edeyim haftasonu, 200 liralığı napcıksın ki, altı üstü penye parçası

kızlar yaa bişey sorcam benim göbek deliğimin çevresinde hafif bi morarma oldu sizdede varmı?

benim göbek deliğimin üst tarafı morardı

maşallah bal oğluna

ne diyosuuuun? asneba boşver ev işini yaaaa, ay Allah korumuş

sende 10. gün git para verme .bizim hastane 15 günde 1 para alıyor bende 14. gün giderim kontrole 🙂

allah korusun cnm sen yapmaa
buarada dengemızın bozulacagı kesın göbegımız asagı ceker valla🙂

oda camlarım küçük allahtan. salonun ki kocaman onu da eşim silsin. tabi gece karanlıkta siler utanır herhalde 😀