2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
össkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halaaaaaaaa yemek mi yiyon gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂🙂

ya ben sinir oldum şimdi, bu kontrolümden sonra 15 de bir gitcez ama benim hastane 10 günden sonra gidince yine para alıyo. Komtrol süresi 10 gün... Ne gıcık bişi...

aynen öyle bende kendım yapıyorum yapamadığım yerdede kadın tutcam zaten.Ama bu cumartesı dolap yerleştiriyodum düştüm ve karnımın sağ yan tarafını dolap rafı sürttü.yanlızdım bebişe bişey oldu dıye ödüm koptu.Baktım hareket edıyo.Hemen dua ettım ağladım,korkudan uyudum hemen.Kımsesızlıkte zor ya.Yapmamaya karar verdım bende.Halada korkuyom.Eşimde bebişe dıyoki.Kızım annen seni dövdümü diyo.Ey allam dedim ama çok korktum kızlar.Hoş henüz korkumda geçmiş değil.Ev işi filan eksik kalsın ya...Boşverin

aman allah korusun tatlım ya dikkat et
öyle itme çekme işlerine artık daha dikkat etmek lazım
eğilirken kalkarken daha temkinli davranmak laızm
yoksa ev süpür sil toz al yemek yap bunlar sorun değil
ama öyle ağır işlere tek başına kalkışma bi daha haaaaa
yoksa bozuşuruz ev de pis kalsın be kimin hatırı kalcak

ayy dikkat et asneba boşver kalsın işler. Madalya mı verecekler ev düzenli diye. Bizim evde dün rezaletti tüy topakları uçuşuyordu yerlerde. Eşim yok diye süpürememiştim.
bende mayıs ayında kadın alıp temizleticem evi. Camlarım rezalet çıkıp da silemem.korkuyorum dengem bozulur düşerim diye.
allah korusun cnm sen yapmaa
buarada dengemızın bozulacagı kesın göbegımız asagı ceker valla🙂

yok canım yaa hatta dr u döner sorun değil demişti işte son randevuya gidicekti bi gece önce suyu gelmiş doğurdu.hatta bu olay 2 ay önce oldu😀 o yüzden bakma dr lara.hee son an oluyo ozaman işte normal tehlikeli sezeryan şart derlerse o ayrı ama daha var yani döner o.

ay inşallah döner yaa gerçi artık sağlıklı olsunlarda doğum şekli ikinci planda

ya ben sinir oldum şimdi, bu kontrolümden sonra 15 de bir gitcez ama benim hastane 10 günden sonra gidince yine para alıyo. Komtrol süresi 10 gün... Ne gıcık bişi...

neresi senin hastanen banada haziranda her hafta pazartesi kontrol yazdı ben de şimdi onu düşünüyorum her hafta gidince vericekmiyim acaba 10 gün kontrol süresi ya

beypa'dan aldım 200 lira zenginiz ya biz 😀 ya bizim beylikdüzü pazarından aldım 20 lira canım.önünde kız resmi var hani badileri de var ya gecen ask ve ceza'da nurgül yeşilcay giyiyordu tişörtünü.ona benzer bişey spor siyah diz altı bir elbise.simdi giymek icin aldım ztn ben onu hastaneden cıkarken de giyebilirim.

süpermiş, gidip ben de bi kolaçan edeyim haftasonu, 200 liralığı napcıksın ki, altı üstü penye parçası

kızlar yaa bişey sorcam benim göbek deliğimin çevresinde hafif bi morarma oldu sizdede varmı?

benim göbek deliğimin üst tarafı morardı

geldim doktordan 1 kilo 415 gram olmuş oğlum boyuda 38 cm iyi dimi kızlar ay kıpır kıpırdı çok tatlıydı ya yalnız geçen sefer kafa aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış yine ters dönmüş ama doktor daha çok döner takma kafana dedi inşallah döner ya dedim normal doğumu çok istiyorum dedim

maşallah bal oğluna :nazar::nazar::nazar:

aynen öyle bende kendım yapıyorum yapamadığım yerdede kadın tutcam zaten.Ama bu cumartesı dolap yerleştiriyodum düştüm ve karnımın sağ yan tarafını dolap rafı sürttü.yanlızdım bebişe bişey oldu dıye ödüm koptu.Baktım hareket edıyo.Hemen dua ettım ağladım,korkudan uyudum hemen.Kımsesızlıkte zor ya.Yapmamaya karar verdım bende.Halada korkuyom.Eşimde bebişe dıyoki.Kızım annen seni dövdümü diyo.Ey allam dedim ama çok korktum kızlar.Hoş henüz korkumda geçmiş değil.Ev işi filan eksik kalsın ya...Boşverin

ne diyosuuuun? asneba boşver ev işini yaaaa, ay Allah korumuş

sende 10. gün git para verme .bizim hastane 15 günde 1 para alıyor bende 14. gün giderim kontrole 🙂

allah korusun cnm sen yapmaa
buarada dengemızın bozulacagı kesın göbegımız asagı ceker valla🙂

oda camlarım küçük allahtan. salonun ki kocaman onu da eşim silsin. tabi gece karanlıkta siler utanır herhalde 😀

Geri