celine kız park yatagın içinde yatak yok mu.. benim satıcıya sormustum ben yatak içinde mi bunun diye e apla herhalde içinde yani o nedenle adı park yatak diye beni döt etmişti
beğenir annesi beğenmez mi... Benimki de turunculu olacak sanırım.. Yatağın kenarları turuncu, uyku seti alırsam da turuncu alacağım.. önce şu yatak işini halletmem lazım ama... Bi tane pamuk yatak verdiler bize ama küçük, yatağın boyutunda değil...
valla bizimkinin içinde bişi yoktu... Biz bi tane ortopedik yatak aldık ama alt kısmı için... üstü içinde bi tane pamuk bi yatak verdi, ama beşik boyutunda.. Onun içine bişi yaptırmam lazım...
ya nerde sorduysam yatagı ayrı satıyoruz dıyorlar ama ole ortopedık falan dııl hatta ben acaba almasammı dedım sonra yengeyle dusunduk odasına alcagımız beşiğine ortopedık bir yatak alırız ıyısınden dedık .
ya nerde sorduysam yatagı ayrı satıyoruz dıyorlar ama ole ortopedık falan dııl hatta ben acaba almasammı dedım sonra yengeyle dusunduk odasına alcagımız beşiğine ortopedık bir yatak alırız ıyısınden dedık .
Ya işte o sert değil mi... Benimki de öyle de.. bana sert geldi ne bileyim... incecik bi sünger gibi üstteki, ben de yorgan koysam diye düşünmüştüm, şimdi de yatak mı yaptırsam diyorum işte...
hımmm guzel soru cnm 🙂 ben once camınonun begenmıstım onu alcktm sonncusuda satlms sonra baktm baska bıtane vardı ama o yerlı bı markydı daha guzeldı onu aldım ama ınan unuttm neydı eve gıdınce bı bakaym
yok ya gerek yok ki başka yatak alıp napıcam, kalın yatak konmaz ki onun içine zaten üst katta duruyo çocuk ki daha rahat alıp koyabilesin diye. yoksa en dipte yerde yatar çocuk, zor olur öyle