2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canim ben linens'in uyku setini aldim
icinde yorgan yok yani nevresimli takim, carsaf, 2 yastik kilifi, kenar koruyuculari,
alt acma bezi var, vede kirli camasirligi var indirimdeymis simdi 55 tl'ye aldim.

Sadece nevresim takimina baktim o ise 57 tl idi, yani bu daha uygun'a geldi.

linens mağzasındanmı aldın canım yoksa internettenmi sipariş ettin? Fiyat çok uygunmuş güle güle kullanın.sungerdi,kumaştı,dikim parasıydı derken böyle kaçpara tutar acaba?bide onu hesaplamak lazım

linens mağzasındanmı aldın canım yoksa internettenmi sipariş ettin? Fiyat çok uygunmuş güle güle kullanın.sungerdi,kumaştı,dikim parasıydı derken böyle kaçpara tutar acaba?bide onu hesaplamak lazım

Linens magazasindan aldim canim, senin yakinlarinda varsa bi git bak.
Aldigim uyku seti 119'dan 75'e dusmus gecen hafta da 55'e dusmus tekrar sansimdan.
Bircok urunlerinde indirim vardi bu arada.

Ya ben yatak olarak park yatak aldım ya kızlar... Onun içine uyku seti almadım, nerden alacağım onu... Bide içine pamuktan yatak mı yaptırsam..

Ya ben yatak olarak park yatak aldım ya kızlar... Onun içine uyku seti almadım, nerden alacağım onu... Bide içine pamuktan yatak mı yaptırsam..
ben park yatagı aldıgım yerden 60 tl ye bıde uıyku setı aldım .
yatagıda ıncecık bişi oluyormus park yatagın cahıllıgıme verın gorunce aaa yatak bumu dedım.KIZDA HEPSI BÖLE DEDI EHEHEEH BİDE DEDI UYKU SETININ INCE YATAK GIBI BİŞİ VAR ONU SERCEKSIN USTUNE FALAN DEDI BUARADA OGLUMA HEP KIRMIZILI SEYLER ALIYORUM🙂
KIRMIZI GRILI PARK YATAGI UYKU SETIDE UYGUN OLSUN DIYE KIRMIZI BEYAZ TAVSANLI ACABA OGLUSUM BEGENIRMI🙂🙂😀

ben park yatagı aldıgım yerden 60 tl ye bıde uıyku setı aldım .
yatagıda ıncecık bişi oluyormus park yatagın cahıllıgıme verın gorunce aaa yatak bumu dedım.KIZDA HEPSI BÖLE DEDI EHEHEEH BİDE DEDI UYKU SETININ INCE YATAK GIBI BİŞİ VAR ONU SERCEKSIN USTUNE FALAN DEDI BUARADA OGLUMA HEP KIRMIZILI SEYLER ALIYORUM🙂
KIRMIZI GRILI PARK YATAGI UYKU SETIDE UYGUN OLSUN DIYE KIRMIZI BEYAZ TAVSANLI ACABA OGLUSUM BEGENIRMI🙂🙂😀

Beğenir annesi beğenmez mi... Benimki de turunculu olacak sanırım.. Yatağın kenarları turuncu, uyku seti alırsam da turuncu alacağım.. Önce şu yatak işini halletmem lazım ama... Bi tane pamuk yatak verdiler bize ama küçük, yatağın boyutunda değil...

celine kız park yatagın içinde yatak yok mu..
benim satıcıya sormustum ben yatak içinde mi bunun diye
e apla herhalde içinde yani o nedenle adı park yatak diye beni döt etmişti
:deli:

celine kız park yatagın içinde yatak yok mu..
benim satıcıya sormustum ben yatak içinde mi bunun diye
e apla herhalde içinde yani o nedenle adı park yatak diye beni döt etmişti
:deli:

:deli::deli::deli: Valla bizimkinin içinde bişi yoktu... Biz bi tane ortopedik yatak aldık ama alt kısmı için... Üstü içinde bi tane pamuk bi yatak verdi, ama beşik boyutunda.. Onun içine bişi yaptırmam lazım...

Geri