L leach Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.951 asneba' Alıntı: leach ben biraz korkmaya başladım canım arbayla gelmeye ama mecburiyetten sürüyom işte.ufak bı ses olunca trafikte ınsan hamıleyken daha çok irkiliyo.Allah kötü şey göstermesin inş. Genişletmek için tıkla ... ben de kullanmıyorum zaten ama dedim yaa bugün mecbur kaldım diye...
asneba' Alıntı: leach ben biraz korkmaya başladım canım arbayla gelmeye ama mecburiyetten sürüyom işte.ufak bı ses olunca trafikte ınsan hamıleyken daha çok irkiliyo.Allah kötü şey göstermesin inş. Genişletmek için tıkla ... ben de kullanmıyorum zaten ama dedim yaa bugün mecbur kaldım diye...
celinee Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.952 arceya' Alıntı: ayy ben de bugün kızımı görcem çok heyecanlıyımmm ariim bakim dokturum gelmiş mi geldiyse çıkiim yanına Genişletmek için tıkla ... Süpermiş.... Bizden de selam söyle Yağmur'a..
arceya' Alıntı: ayy ben de bugün kızımı görcem çok heyecanlıyımmm ariim bakim dokturum gelmiş mi geldiyse çıkiim yanına Genişletmek için tıkla ... Süpermiş.... Bizden de selam söyle Yağmur'a..
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.955 pembik' Alıntı: günaydın kızlarr.. Genişletmek için tıkla ... günaydn cnm herkeşlerr yok ollmuşş🙂
Cosmopoli Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.956 Günaydın bebeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm vatoz' Alıntı: kızlarrrr günaydın nasılsınızz bakalım bugunnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ...
Günaydın bebeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm vatoz' Alıntı: kızlarrrr günaydın nasılsınızz bakalım bugunnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ...
bal kavanozu Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #7.958 arceya git bak bakalım yağmur neler yapmış boşmu durmuş yoksa çalışmışmı
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.960 Cosmopoli' Alıntı: Günaydın bebeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... kusummm gunaydınnn nasılsın?
Cosmopoli' Alıntı: Günaydın bebeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... kusummm gunaydınnn nasılsın?