2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın kızlar 🙂
Geçmiş olsun srmrhancım dikkat et kendine.bebişinde vaktinde gelir inşallah annesi merak etme endişelenme dinlenmene bak..
Ben de dün doğuruyorum sandım resmen.dolaplarımızı düzelttim,oturduğum yerden yaptım ama iş bitince yorulduğumu fark ettim.Acaip bi şekilde bel ağrısı ve kasılma başladı bende galiba doğuruyorum dedim.Dinlenince geçti sancılar ama korktum.Şimdiden bazen hafif hafif giriyor sancı ya 😕 Acele etmese kızım yaa...

Günaydın kızlar...
Srm geçmiş olsun canım... Yat dinlen, bebeğin inşallah zamanında gelir..

Son düzenleme:
bugün ankarada hava çok güzel, acaip iyi hissettim kendimi, bi de bugün eve boyacı gelecek, eşim onu bekleyecekti ben kendim geldim. araba sürmeyi özlemişim valla.

Günaydın kızlar

selam kızlar.bugün kötü bir gündü benim için.çok fazla yazıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama dualarınıza çok ihtiyacım var🙁 erken doğum olabilir.umarım 1 ay daha durur ve toparlar dedi dr.işte herşey yasak yat dinlen dedi.neyse lütfen dua edin.
hepinizi öptüm iyi geceler.

Canım üzme kendini az kaldı bebeklerimizin gelmesine biraz evde dinlenirsin sağlukla gelir bebişin inşallah

bugün ankarada hava çok güzel, acaip iyi hissettim kendimi, bi de bugün eve boyacı gelecek, eşim onu bekleyecekti ben kendim geldim. araba sürmeyi özlemişim valla.

leach ben biraz korkmaya başladım canım arbayla gelmeye ama mecburiyetten sürüyom işte.ufak bı ses olunca trafikte ınsan hamıleyken daha çok irkiliyo.Allah kötü şey göstermesin inş.

srnrhan canım dıkkat et kendıne.benım gibi düşersin fılan Allah korussun.Ben boşverdım valla olduğu yere kadar yapıcam.sonunda daha çok üzülmek olmasında...varsın dolaplar öyle kalsın ya.Kimse acımaz halimize valla yine en çok üzülen biz oluruz o yüzden çok dikkatli ol.

Geri