vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.961 Cosmopoli' Alıntı: güneşim doğum gününmü annem bugun senin???? Genişletmek için tıkla ... efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂
Cosmopoli' Alıntı: güneşim doğum gününmü annem bugun senin???? Genişletmek için tıkla ... efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂
etimelo Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.962 Vatoooozum doğum günün kutlu olsun, eşin, oğlun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara iyiki doğdun
Cosmopoli Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.963 İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Oğluş nasıl? Üzerinize afiyet bi gribim sorma gitsin Salya sümük halindeyimmm pöffff vatoz' Alıntı: kusummm gunaydınnn nasılsın? Genişletmek için tıkla ...
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Oğluş nasıl? Üzerinize afiyet bi gribim sorma gitsin Salya sümük halindeyimmm pöffff vatoz' Alıntı: kusummm gunaydınnn nasılsın? Genişletmek için tıkla ...
Cosmopoli Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.964 İi ki doğdun kız ozman Seviyorum seni valla Allahım mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür versin sana vatoz' Alıntı: efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂 Genişletmek için tıkla ...
İi ki doğdun kız ozman Seviyorum seni valla Allahım mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür versin sana vatoz' Alıntı: efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂 Genişletmek için tıkla ...
asneba Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.965 Vatozzzz nice yıllara tatlımmm.iyiki doğdun.anne,baba,oğluş hep mutlu mesut olsun inş.....
bal kavanozu Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #7.966 vatoz' Alıntı: efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canımm doğumgününmü nice senelere minik meleğin ve ailenle
vatoz' Alıntı: efettt cnm dogum gunusummm dogmusum bugun bennn🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canımm doğumgününmü nice senelere minik meleğin ve ailenle
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.967 etimelo' Alıntı: Vatoooozum doğum günün kutlu olsun, eşin, oğlun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... asneba' Alıntı: Vatozzzz nice yıllara tatlımmm.iyiki doğdun.anne,baba,oğluş hep mutlu mesut olsun inş..... Genişletmek için tıkla ... bal kavanozu' Alıntı: ay canımm doğumgününmü nice senelere minik meleğin ve ailenle Genişletmek için tıkla ... kızlar hepınızeee güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm🙂
etimelo' Alıntı: Vatoooozum doğum günün kutlu olsun, eşin, oğlun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... asneba' Alıntı: Vatozzzz nice yıllara tatlımmm.iyiki doğdun.anne,baba,oğluş hep mutlu mesut olsun inş..... Genişletmek için tıkla ... bal kavanozu' Alıntı: ay canımm doğumgününmü nice senelere minik meleğin ve ailenle Genişletmek için tıkla ... kızlar hepınızeee güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm🙂
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.968 Cosmopoli' Alıntı: İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Oğluş nasıl? Üzerinize afiyet bi gribim sorma gitsin Salya sümük halindeyimmm pöffff Genişletmek için tıkla ... cnm bende aynı durumdayım ya ama 1 aydır gecmıyordu grıp ıdare edıyordum buhafta azıttı iice artıs gosterdı yeter artık dıyorum burnuma kocaman oldun akmaa🙂
Cosmopoli' Alıntı: İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Oğluş nasıl? Üzerinize afiyet bi gribim sorma gitsin Salya sümük halindeyimmm pöffff Genişletmek için tıkla ... cnm bende aynı durumdayım ya ama 1 aydır gecmıyordu grıp ıdare edıyordum buhafta azıttı iice artıs gosterdı yeter artık dıyorum burnuma kocaman oldun akmaa🙂
A archimim Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #7.969 öncelikle herkese günaydın sonraaaa vatozuma nice mutlu senelerrrrrr ömür ve eşinle bir hayat boyu mutlu olursun umarım
öncelikle herkese günaydın sonraaaa vatozuma nice mutlu senelerrrrrr ömür ve eşinle bir hayat boyu mutlu olursun umarım