valla ya daha izin zamanına çok var işte şöyle böyle derken vakitler geldi bile.. hiçbişi kalmadı şurda.. nasıl gececek o kadar vakit diye düşünüyordum hep.. 5 ay var, 3 ay var diyordum.. vay be.. bide dr. dedi ki artık ağırlaşmaya başlayacaksın ne olacağı belli olmaz, hani şu zamana kdr çalışırım deyip çalışamayabilirsin dedi anaaauumm
ay efet bide ovar calısabılırım dıyordum bende ama artık dayanamıyorm bazn 🙂 buarada bende aradım emrkez ofısı 32.hafta ıcınde raporunu al gönder bize dedıler uzatmak ıcın bu hafta ızın alcam bigun onu halletcem inşallah hemde oglumu görmus olurum
hee bide kafası aşağıdaydı yine iyice dönmüş benim kız bide şansıma kafası küçük :zuha: ama benimki de babaya benziyo demekki, babanın kafa küçüktür çünkü :zuha:
Selam kızlar nasılsını geçmişe bakamadım varmı önemli bi konu ??
Dün ssk ya tc kimlik nomu onaylattım ve soyadı değişikliğimi yaptırdım toplam 15 dakika sürdü bugünde çalışabilir raporu aldım herşeyi hallettim raporu veren doktor normal doğuma çok müsait olduğumu bebeğin pozisyonunun çok iyi olduğunu söyledi ayrıca raporu vermek istemedi git dinlen dedi ben ısrar edince verdi ama kendini kötü hissedince gel değiştirelim son güne kadar zorlama dedi. Bu arada 32+4 de raporu almış oldum bugünden itibaren 35 gün daha çalışabilirmişim eğer dayanabilirsem 18 Mayısa kadar çalışabiliyor olacağım esasında dayansam ve izne çıktıktan sonrada birkaç gün içinde kızım gelse süper olur valla 🙂
Selam kızlar nasılsını geçmişe bakamadım varmı önemli bi konu ??
Dün ssk ya tc kimlik nomu onaylattım ve soyadı değişikliğimi yaptırdım toplam 15 dakika sürdü bugünde çalışabilir raporu aldım herşeyi hallettim raporu veren doktor normal doğuma çok müsait olduğumu bebeğin pozisyonunun çok iyi olduğunu söyledi ayrıca raporu vermek istemedi git dinlen dedi ben ısrar edince verdi ama kendini kötü hissedince gel değiştirelim son güne kadar zorlama dedi. Bu arada 32+4 de raporu almış oldum bugünden itibaren 35 gün daha çalışabilirmişim eğer dayanabilirsem 18 Mayısa kadar çalışabiliyor olacağım esasında dayansam ve izne çıktıktan sonrada birkaç gün içinde kızım gelse süper olur valla 🙂
Kuşum zaten herhalde dayanamam okadar 3 Mayısta kendi doktorumla randevum var o yeter derse gider değiştiririm raporu ama Rıza Beyde sonuna kadar çalışmamdan yana özellikle tembihledi dayanabildiğin kadar dayan bebişin senle vakit geçirmeye çok ihtiyacı olacak diye. Bir yandan bebekli geçirilecek sürenin uzun olması çok daha iyi geliyor insana bir yandanda yorgunluk ağır basıyor bakalım hayırlısı