ahh ahhValla Özge dediğin gibi günler geçmiyo diyoduk da geçen gün ömürden gidiyo
NAsıl geçmiş baksana...
Şu ağırlaşmak kelimesi korkutuyo beni hep yafff
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik
hayırlısıyla bir kucağımıza da almak nasip olsa
ahh ahhValla Özge dediğin gibi günler geçmiyo diyoduk da geçen gün ömürden gidiyo
NAsıl geçmiş baksana...
Şu ağırlaşmak kelimesi korkutuyo beni hep yafff
off inşallah benimkide bi dahaki kontrolde dönmüş olur
he valla üüle dedi yiurum
aman aman sağlıklı olsun da kilosu düşük olsa da umrumda değil zaten
ben doğunca kilo aldırırım ona :çitos:
zaten aşağıya baskı yaptıgı için o kasığındaki gerilmeler oluyodur didi

ahh ahh
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik
hayırlısıyla bir kucağımıza da almak nasip olsa
günaydın cnm teşekkür ediyorumçok çokvatozummmm doğum günün kutlu olsunnn face yazdımm ALLAH bebişinle eşinle ailenle sevdiklerinle hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinnn
teeşekkürler cnm inaşşallah seneye oğluşumla kutlarızzzgüneşim doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim eşin ve oğluşunla beraber 🙂
yağmura da maşallah

yok hiçbişi demedi..rapor için fotoğraf filan lazım mı bişey dedimi doktor bana sadece o gün tarihli bi vizite kağıdı al iş yerinden daha sonra sigortadan istiyceklerdir dedi doktor
ya sormaYağmura maşallah annesi.zaman çabuk geçiyo hiç farkına bile varmadan.bende geçen haftadan beri aldım çalışabilir raporunu.1 ayım kaldı ama hissediyorum fena bi şekilde ağırlaştığımı.inş. Istediği kadar çalışabilir herkes.sonra bebişlerden ayrılmak zor gelcek bize....
bana da zaman az kaldı gibi geliyor . millete göre de daha çok var.
son ayımı zaten saymıyorum ağırlaşacağımız için pek iş yapamayız. şunun şurasında birtek mayıs ayı kaldı bize 😕