kaynana kesme mevsimim geldi sanırım.
nedensiz sinirliyim ya o daha kötü. sinirimin nedenini bilsem çözüm bulabilirim belki ama o da yok.deşarj olamıyorum o yüzden 🙂
kaynana kesme mevsimim geldi sanırım.
nedensiz sinirliyim ya o daha kötü. sinirimin nedenini bilsem çözüm bulabilirim belki ama o da yok.deşarj olamıyorum o yüzden 🙂
vatoz bence eşinle konuş akşam biyerlere gidip oturun sohbet edersiniz bişeyler içersiniz pastanıda kestikten sonra kayınvaldene bize müsade planımız var dersin tabi kayınpederini bu arada saat kaçta bırakacak ona göre işte
offf yaaa 23.00da sanırm aman yaa ıyılık yapıyor guyaaa gerci biryere gitmiceksenız dedı ama ben hayır dıyemedım işte kocamla bıkonusayım dedım kocamıda arayım laf sokayım bari bi plan yapmadın heralde yıne annenlerdeyız buaksam dıyeee
biz sadece mehmetin doğum gününde gidiyoruz pastamızı alıp
hep beraber kutluyoruz
ama önümüzdeki doğum gününde ben bişiler ayarlayacam sanırım
1 gün önce falan gider onlarda kutlarız,
kayınvaldem sağolsun bu konuda çok anlayışlıdır
offf yaaa 23.00da sanırm aman yaa ıyılık yapıyor guyaaa gerci biryere gitmiceksenız dedı ama ben hayır dıyemedım işte kocamla bıkonusayım dedım kocamıda arayım laf sokayım bari bi plan yapmadın heralde yıne annenlerdeyız buaksam dıyeee
haftasonu işyeri olarak kahvaltıya gideceğiz. belki kırlarda rahatlarım biraz 🙂
kesilecek kaynana varsa benimle gelsin tenhada bir yerde halledeyim onları da
sende hazırlıksız yakalandın heralde, yoksa planımız var falan derdin, 11 e kadar başbaşa bişiler yapardınız, eşin ayarlamamışsa bile biraz cazgırlıkla ayarlatırdın
nese belki eşin süpriz bişiler ayarlamıştır