arc hakketten ne bu sinir
fena dolmuşsun sen, deşarj olma vaktin gelmiş senin

yok allhtan öle evıme pat kut gelmezlerrrr yaaa korkuyorlar okonuda bendn mısafır pek sevmıyorm galıba ayptr solemesı ama gencler harıc
kaynana kesme mevsimim geldi sanırım.
nedensiz sinirliyim ya o daha kötü. sinirimin nedenini bilsem çözüm bulabilirim belki ama o da yok.deşarj olamıyorum o yüzden 🙂
offf yaaa 23.00da sanırm aman yaa ıyılık yapıyor guyaaa gerci biryere gitmiceksenız dedı ama ben hayır dıyemedım işte kocamla bıkonusayım dedım kocamıda arayım laf sokayım bari bi plan yapmadın heralde yıne annenlerdeyız buaksam dıyeeevatoz bence eşinle konuş akşam biyerlere gidip oturun sohbet edersiniz
bişeyler içersiniz
pastanıda kestikten sonra kayınvaldene bize müsade planımız var dersin
tabi kayınpederini bu arada saat kaçta bırakacak ona göre işte

offf yaaa 23.00da sanırm aman yaa ıyılık yapıyor guyaaa gerci biryere gitmiceksenız dedı ama ben hayır dıyemedım işte kocamla bıkonusayım dedım kocamıda arayım laf sokayım bari bi plan yapmadın heralde yıne annenlerdeyız buaksam dıyeee![]()
hehe kes kes bitmez bunlar bi mevsimde boşver sen
em iyisi sen bu hafta sonuna güzel bi plan yap eşinle
kahvaltı, gezi falan

hehe kes kes bitmez bunlar bi mevsimde boşver sen
em iyisi sen bu hafta sonuna güzel bi plan yap eşinle
kahvaltı, gezi falan
offf yaaa 23.00da sanırm aman yaa ıyılık yapıyor guyaaa gerci biryere gitmiceksenız dedı ama ben hayır dıyemedım işte kocamla bıkonusayım dedım kocamıda arayım laf sokayım bari bi plan yapmadın heralde yıne annenlerdeyız buaksam dıyeee![]()