2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaa Allah korusun
e peki dr. bunu anlayıp sezaryen gerektiğini söylemiyor mu stella yaa..
evet bence de, hep en hayırlısı hangisi olacaksa onu istemek lazım..

bana da hastaneden biri bugun anlattı.. size söylemicektim ama söyliyim.
geçenlerde ablası doğum yaptı.
normal doğum istiyormuş illaki.
8 saat sancı çekmiş. artık nefesi fln kesilmiş oksijen vermek zorunda kalmışlar.
gebermiş kadın.
8 cm açılmış rahim, orda tıkanmış daha fazla açılmamış.
en sonunda dr. sezaryene almış hemen.
kadın diyomuş ki, herkese söyle sakın normal doğum yapmasınlar.
e dedim dikiş acısı fln yokmu?
o kadar sancıdan sonra dikiş acısını bile hissetmiyorum diyomuş kadın

Neeeeee aman allahım ya
Ay ne büyük acı allahım kimseye yaşatmasın inşallah

hadi ya başı sağolsun. doğru tabi illa normal demek yanlış şartlandırmamak lazım.
hayırlısı ne ise o olsun
ayy bu bebeklerde bir anormal.kakanı ne diye yaparsın kardeşim. çık dışarı kusuyor musun mıçıyo musun ne yapıyorsan yap ..

gerzekler yaa
boşver canım sen
sağlık ocakları öyle olabiliyor maalesef..
kimse kimsenin halinden anlamıyorki, ne hissedersin bilemiyor. salak kadın ne olacak.
bak oğluşun seni sakinleştirmiş hareket ederek

oğluş değil kız o .
çocuğu cinsel kimlik bunalımına sokma

hahaahha
aa kızın olacağını da biliyom niye oğluşun yazmışım ki kız:. :zuha:
ayy yerim onu benn
ösür dilerim bıdıktaannn

ısrar eden kim yanlışlıkla normal doğurcam die ödüm kopuyo iki ayrı dr ayarladım biri olmazsa diğeri yapsın sezaryenimi die 38 haftalıkken alıncak inş hoş böyle giderse benimki o kadarda beklemicekya arkadaşına çok üzüldüm ya getirmeyelim aklımaza böyle şeyler bahsettiğin şey mekonyum aspirasyonu bebiş yutuyo evet ama antibiyotik tedavisine falan cvp veriyo ya allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlar inş

pembik sen aldın mı kızının odasını?

sen takma kafana sinhacığım bu salak hemşireyi, monitörde görmüş madem bebikin ii demek, onların cihazı bozulmuş

sağolun kızlar.gidim boğazını sıkasım var gerizekalının.nasıl sinirimi bozdu ya.neyse salak kadın.benim kızışım iyi ya çok şükür hatta kuvvetlice aşağılara yumruk çalışması yapıyor 🙂

Aman kızlar, Allah korusun hepimizi bebelerimizi de.. Duymazdan gelin böyle şeyleri okumayın da çok fazla... İyi düşünelim dua edelim iyi olsun her şey. Yoksa o kadar üzücü hikaye yaşanıyor ki... Bol bol dua...

sus kıs sen
erken döl alan