asfada
Hamiş Melek
heheheheh koçum benmmm yaaaa ondan işte😀
ama bende koçum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heheheheh koçum benmmm yaaaa ondan işte😀
hehehe 3 koç 3 orti iştee bulmuşuz birbirimizii ama 3 ınat bırarada nasıl anlaştık bilmiyorumki🙂🙂ama bende koçum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama bende koçum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
efet kaboldu herkes koç moç derken🙂niye sustunuz nan
kızlaaaar nasılsınız? ben hiç iyi değilim moralim bozuldu ya 🙁 sağlık ocağına gittim kan testi sonucumu almak için sonuçlar normaldi şükür.Sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire ama kalp atışları monitörde görünüyordu ama ses duyulmuyordu,salak hemşire de bu kadar büyük gebelikte duymam lazım diye iyice korkuttu beni.sonra da ben hareket etti daha yarım saat önce dedim.bizim alet bozuktur dedi.eve zor döndüm biraz uzandım hemen hareket etti kuzucuğum anncim korkma der gibi.Sinir oldum ama.bide sağlık ocağına varana kadar doğurcam zannettim,bu kadar felaket bi baskı olamazdı.
aman boşver saglık ocagında öle yaaaaaa strese sokma cnm kendını hem bak bebısın harekt edıyormusskızlaaaar nasılsınız? ben hiç iyi değilim moralim bozuldu ya 🙁 sağlık ocağına gittim kan testi sonucumu almak için sonuçlar normaldi şükür.Sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi hemşire ama kalp atışları monitörde görünüyordu ama ses duyulmuyordu,salak hemşire de bu kadar büyük gebelikte duymam lazım diye iyice korkuttu beni.sonra da ben hareket etti daha yarım saat önce dedim.bizim alet bozuktur dedi.eve zor döndüm biraz uzandım hemen hareket etti kuzucuğum anncim korkma der gibi.Sinir oldum ama.bide sağlık ocağına varana kadar doğurcam zannettim,bu kadar felaket bi baskı olamazdı.