Dün eşime anlattım olanları ve diğer sitenin tutumunu özel mesajlarımızı okumalarını falan. Diyorki belliki profesyonel bir yönetimleri yok normalde asla üyelikten silmezler ki anladığım kadarıyla siz sitenin trafiğini yükseltiyordunuz hiçbir forum sitesinde sizin kadar yazışan yoktur sizin orda olmamanız onların kaybı dedi. Ayrıca her yönetimin özel mesajları görme hakkı vardır ama genelde bakmazlar buda onların nekadar basit yönetim olduğunu gösterir kızlarada söyle kimseyede bişey yapamazlar merak etmeyin dedi.
Günaydın kızlarrrr bakıyorum herkes alışmış darısı başıma. Ben akşam biraz kurcalayım dedim sonra öksürük krizi ve ellerimdeki dayanılmaz uyuşma sayesinde bilgisayarın başında oturamadım. Ben iyice ağırlaştım artık her akşam acıdan ağlıyorum. Biryandanda Allahım sen beterinden koru diye dua ediyorum offfffffff offfffffffffff
günaydınnnnnnnnnnnnn
melekler mekanının meleklerinin
melek anneleri nasılsınız bakem
bende evde çizim yaparım diyorum gidip yatıyorum 🙂
tembel oldum hepten
sakın koparma uçlarını bırak öyle kalsın
vatoooz yark yark ne demek?
günaydın allure, ne güzel kuzunu görcen, kızdır o, sen boşver başkalarına
nan yeni siteye geçtik şu düzgün yazmayı bi öğrenemedinnn senin oğlan güzel yazıdan kesin sınıfta kalır:hıms:
günaydın esmerim, oynayasım geldi
aklıma biri geldi, ama bozmiim şimdi keyfimi. Ay onda gelmiştir kessin :laugh:
Günaydın kızlarrrr bakıyorum herkes alışmış darısı başıma. Ben akşam biraz kurcalayım dedim sonra öksürük krizi ve ellerimdeki dayanılmaz uyuşma sayesinde bilgisayarın başında oturamadım. Ben iyice ağırlaştım artık her akşam acıdan ağlıyorum. Biryandanda Allahım sen beterinden koru diye dua ediyorum offfffffff offfffffffffff
ohhh iyi olmuş ben artık bakmıyom oraya ne bakcamda trajını yükseltcem salaklarınesmer ben artık yürüyemiyorum bacaklarım tutmuyor resmen
5 dk sonra sanki 10 km koşmuş gibi oluyorum ama yürümem lazım 🙁(
bu arada eski topicde kimse yok. kaldılar kel aynak gibi
ayaaa yalançıııı :n028:
bence de hiçbir şey yapamazlar.. ve aynen katılıyorum kesinlikle profesyonel değillerDün eşime anlattım olanları ve diğer sitenin tutumunu özel mesajlarımızı okumalarını falan. Diyorki belliki profesyonel bir yönetimleri yok normalde asla üyelikten silmezler ki anladığım kadarıyla siz sitenin trafiğini yükseltiyordunuz hiçbir forum sitesinde sizin kadar yazışan yoktur sizin orda olmamanız onların kaybı dedi. Ayrıca her yönetimin özel mesajları görme hakkı vardır ama genelde bakmazlar buda onların nekadar basit yönetim olduğunu gösterir kızlarada söyle kimseyede bişey yapamazlar merak etmeyin dedi.
ohhh kalsınlaresmer ben artık yürüyemiyorum bacaklarım tutmuyor resmen
yiurum benim tickeri tıkla o yönlendirir senihangi siteye giricem onuda bilmiyorum ki geçen seferde ben yapmadığım için
esmer ben artık yürüyemiyorum bacaklarım tutmuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?