2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün eşime anlattım olanları ve diğer sitenin tutumunu özel mesajlarımızı okumalarını falan. Diyorki belliki profesyonel bir yönetimleri yok normalde asla üyelikten silmezler ki anladığım kadarıyla siz sitenin trafiğini yükseltiyordunuz hiçbir forum sitesinde sizin kadar yazışan yoktur sizin orda olmamanız onların kaybı dedi. Ayrıca her yönetimin özel mesajları görme hakkı vardır ama genelde bakmazlar buda onların nekadar basit yönetim olduğunu gösterir kızlarada söyle kimseyede bişey yapamazlar merak etmeyin dedi.

bencede onların kaybı oldu ama neyse.
zaten ne yapabilirler ki ortada hakaret ve küfür yok tehdit yok. ancak görüşürüz yasal yollardan diye tehdit sallar editörler

Günaydın kızlarrrr bakıyorum herkes alışmış darısı başıma. Ben akşam biraz kurcalayım dedim sonra öksürük krizi ve ellerimdeki dayanılmaz uyuşma sayesinde bilgisayarın başında oturamadım. Ben iyice ağırlaştım artık her akşam acıdan ağlıyorum. Biryandanda Allahım sen beterinden koru diye dua ediyorum offfffffff offfffffffffff

Günaydın canım allahım beterinden saklasın hepimizi artık sağa sola dönemez olduk walla hayırlısıyla zamanında gelsin meleklerimiz 🙂

Siteye alışacağız yavaş yavaş 🙂

günaydınnnnnnnnnnnnn
melekler mekanının meleklerinin
melek anneleri nasılsınız bakem

bende evde çizim yaparım diyorum gidip yatıyorum 🙂
tembel oldum hepten

sakın koparma uçlarını bırak öyle kalsın

yok cnm koparmıyorum ama kendı kopuyr ozmn acıyr ıgrencde goruntusu var🙂

vatoooz yark yark ne demek?

günaydın allure, ne güzel kuzunu görcen, kızdır o, sen boşver başkalarına

yarık yarık demek🙂

nan yeni siteye geçtik şu düzgün yazmayı bi öğrenemedinnn senin oğlan güzel yazıdan kesin sınıfta kalır:hıms:

:dil:öğrencem dunurum inşallah yaaa

günaydın esmerim, oynayasım geldi hoppa

aklıma biri geldi, ama bozmiim şimdi keyfimi. Ay onda gelmiştir kessin :laugh:

kız onda gelmişti zaten unuttunzmu yazmıstıııı ayyy cabuk sildinizzz bizimkinii😛iha:
Günaydın kızlarrrr bakıyorum herkes alışmış darısı başıma. Ben akşam biraz kurcalayım dedim sonra öksürük krizi ve ellerimdeki dayanılmaz uyuşma sayesinde bilgisayarın başında oturamadım. Ben iyice ağırlaştım artık her akşam acıdan ağlıyorum. Biryandanda Allahım sen beterinden koru diye dua ediyorum offfffffff offfffffffffff

gunaydın cnmmm

esmer ben artık yürüyemiyorum bacaklarım tutmuyor resmen
5 dk sonra sanki 10 km koşmuş gibi oluyorum ama yürümem lazım 🙁(

bu arada eski topicde kimse yok. kaldılar kel aynak gibi
ohhh iyi olmuş ben artık bakmıyom oraya ne bakcamda trajını yükseltcem salakların

bu arada ben ayakta 10 dk fazla kalınca sırtım kaburgalarım ağrıypr batıyor
ayakta duramıyorum

yaaa yalançıııı :n028:
ahahahahahaahh 😛iha:

Dün eşime anlattım olanları ve diğer sitenin tutumunu özel mesajlarımızı okumalarını falan. Diyorki belliki profesyonel bir yönetimleri yok normalde asla üyelikten silmezler ki anladığım kadarıyla siz sitenin trafiğini yükseltiyordunuz hiçbir forum sitesinde sizin kadar yazışan yoktur sizin orda olmamanız onların kaybı dedi. Ayrıca her yönetimin özel mesajları görme hakkı vardır ama genelde bakmazlar buda onların nekadar basit yönetim olduğunu gösterir kızlarada söyle kimseyede bişey yapamazlar merak etmeyin dedi.
bence de hiçbir şey yapamazlar.. ve aynen katılıyorum kesinlikle profesyonel değiller

ohhh kalsınlar :dil:

Sağolun kızlar geçmş olsunlar için hem haftam önde hemde şişko olunca böyle oluyor işte. Birdahaki bebeğe 38 beden hamile kalcam valla. Kız meloş senin şu resmi görünce aklıma kocamın sözleri geliyor ben artık arkadan sarılınca kavrayamıyorum seni diyor sinir oluyorum eşşeğe.

Aynen bende artık çok yürüyemiyorum 🙁 hemen oğlum aşağılara vuruyor ve tuvalete gitmem gerekiyor dün yürüyelim dedik evden maltepeye yürüdük eve zor döndüm 🙂

Geri