Ayy o kadar çok zaman oldu ki tel şehriyeli pilav yemeyeli... Yapayım bari bi ara... Bu arada kızlar ya benim artık hiç içimden gelmiyoo yemek yapmak falan... Uzun süre ayakta duramıyorum zaten... Tost, makarna, kahvaltı şeklinde geçiştiriyoruz hep... Sizde durum ne???
Ayy o kadar çok zaman oldu ki tel şehriyeli pilav yemeyeli... Yapayım bari bi ara... Bu arada kızlar ya benim artık hiç içimden gelmiyoo yemek yapmak falan... Uzun süre ayakta duramıyorum zaten... Tost, makarna, kahvaltı şeklinde geçiştiriyoruz hep... Sizde durum ne???
valla bende kaç gündür yemek yapmıyorum haftasonu boya badana derken annemin yapıp getirdikleride bitti bugün evde dirhem yemek yok alışverişe de gidemedik pazara ne yapıcağımı düşünüyorum
biz zeytinyağlıcıyız. evimizde ekmek olmasa bile z.yağlı mutlaka olur. eşim bi de çorbasız oturmaz sofraya, ben de salatasız. yani bu üçlü fiks bizde. canımız isterse sağını solunu süsleriz başka şeylerle.
Sağol canım. Sızısı devam ediyor özellikle öksürürsem falan çok acıyor bide otarafa yatamıyorum ama olsun bunada şükür o pazargünü yaşadıklarımdan sonra bu bana hiç bişey miş gibi geliyor valla. Şimdilik iznim gitmesin çalışabildiğim kadar çalışayımda bebişime kalsın izin günlerim diye sıkıyorum dişimi
ben evde olduğum için çok zorlanmıyorum yemek yaparken
yavaş yavaş yapıyorum
11-12 de başlıyorum yemeği ikiye doğru hazır oluyor
bide mehmet sağolsun bu konuda çok hassas, bende aşırı kansızlık olduğundan takip ediyor yediklerimi
bigün önceden mutlaka sorar yarın ne yiyeceksin diye
haftada kaç gün et yemeği yedim kaç gün sebze yemeği yedim, balık yedim mi hep takip eder
dünde diyor bu hafta daha hiç et yemedin bide bezelyenin yanına köfte yap, dedim oldu, uğraşamam o kadar
Ben hiç et ya da etli bişeyler yemediğim için zor oluyoo yemek olayı.. Öyle şeyler yesem hazır alırsın atarsın tavaya iki dakkada bi pilav bi salata yemek olur.. Ama işte bana sebze ya da baklagil lazım.. O da uzun iş.. 🙁
BEN OLABİLDİĞİNCE YAPIYORUM YEMEK VALLA ÖYLE ÇOK DİKKAT ETMİYORUM GERÇİ YOK HAFTADA 2 BALIK 1 GÜN ET FALAN DİYE AMA OLABİLDİĞİNCE HERŞEYDEN YAPIP YEMEĞE ÇALIŞIYORUM. hATTA GEÇEN GÜN SEVMEME RAĞMEN BAKLA BİLE ALIP YAPTIM. BEBEĞİN DAMAK ZEVKİ GELİŞSİN TABİ İLGİSİ VAR MI BİLMİYORUM ARTIK