2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin canım ya
ay ne güzel olmuş maşallah btmiş herşey
bana selenayı bulun lüütfen

slm kızlar çok özledım sızı ama hemen çıkıcam yıne,umarım herkes ıyıdır, şimdı annemler teyzemkler temızlık yaparken ben nette takılamıyorum içime sınmıyor ama aklım hep sızde, pazartesı bı suru resım atıcam gecelıgımı aldım çantamı hazırladım bebegımın tum kıyafetlerı yıkandı utulendı gögus pompası aldım, kalkan aldım bıberon aldık tum eksıkler bıttı şimdı onu beklıcez artık. Hepınızı sevıyorum ve çok öpuyorum cevaplarınızı göremıcem ama benı unutmayın mucckkkk

Selam kızlar hayırdır herkes yemekte mi?? Ben yazamadım bügün hiç çok iş var umarım keyifler yerindedir birazdan yine çıkıcam bu hafta ay kapanışı haftası işler acayip yoğun çok fazla gelemem aranıza sanırım sırtım düzelince izin almaktanda vazgeçtim çalışıyorum öpüyorum hepinizi çok

slm kızlar çok özledım sızı ama hemen çıkıcam yıne,umarım herkes ıyıdır, şimdı annemler teyzemkler temızlık yaparken ben nette takılamıyorum içime sınmıyor ama aklım hep sızde, pazartesı bı suru resım atıcam gecelıgımı aldım çantamı hazırladım bebegımın tum kıyafetlerı yıkandı utulendı gögus pompası aldım, kalkan aldım bıberon aldık tum eksıkler bıttı şimdı onu beklıcez artık. hepınızı sevıyorum ve çok öpuyorum cevaplarınızı göremıcem ama benı unutmayın mucckkkk

kolay gelsin canım
darası başımıza

anam herkes nerde nan

yimek yapıyorum ben :yemek:

Kolay gele zeynepcimmmmmmmmmmmmmm
Dikkat et kednneeeeeee
Selam kızlar hayırdır herkes yemekte mi?? Ben yazamadım bügün hiç çok iş var umarım keyifler yerindedir birazdan yine çıkıcam bu hafta ay kapanışı haftası işler acayip yoğun çok fazla gelemem aranıza sanırım sırtım düzelince izin almaktanda vazgeçtim çalışıyorum öpüyorum hepinizi çok

düzeldimi sırtın ne güzel
geçmiş olsun
kolay gelsin canım

Son düzenleme:
Geri