2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz de 3 sene sonunda kavuştuk bebişimize. Hep eşim bisiklet alalım diyordu ben de amann hamile falan kalırsam kullanamam kalır diye erteliyordum eeee ertele ertele bebeğin geldiği de yok tamam dedim alalım bari. Neyse bisikletleri aldık bi pazar günü 3 saat bisiklete bindik sonrasında da tatile gittik o ay hamile kaldığımı öğrendim. Bazen eşim de arkadaşlara takılıyor sakın bisiklete binmeyin veya marmarise gitmeyin hamile olarak dönebilirsiniz diye :second:

:haha::haha::haha:

Kızlar işe güce daldım gene... Ama yarın izin mi alsam diye düşünüyorum şimdi de.. Karar veremedim yaw... Cuma zaten gelmeyeceğim, doktora gideceğim diye... Yarın da evde kalsam annem gelse evi temizlese falan diye hayal kuruyorum...

kızlar vallaaa bakın muhabbete sımdıııı bana dıyorkı okdr laftn sonra esra hanımı arayalımda yemege gıdelım dıyor arayın dedım neden sımdı bana kızdınmı dıyor pişkin pişkin bend ekonusulacak sey var konusulamayacak sey var dedım. Herşey hakkında yorum yapmazsınızz.cok zor gelcekse ısler konusursunuz patronla alırsınız bi eleman ben gıdene kadar ogretrız ıslerı alısrsınz bende bakarm keyfıme sureklı aynı muhabbet aynı muhabbet sıkıldım artık dıyee. Ya hyr dıyor yanlıs anladınz ben kendımı sızın yerınıze koyarak fıkrımı soledım samımıyetımden konustum dıyor bende hersey konusulmaz öle dedım hala alınmayn bılmemne odkr laf soledı şimdide samimiyetımden soledım dıyor eleman almk cıkarmak benım haddıme deıl patronlar dusunur okısmı dıyor bende ozmn neymıs konusmucakmıssınz herseye dedım bılemezsınz hayat sıze ne getırır ayrıcaaa ben suan halımden gayet memnnunm ama ınsanı suclar gıbı konusamazsınız falan dedım guya ben ıse gırmısım 3 aysonraplanlı bebek yapmısım dogru dılmıs bu manyakmı neee napayım olduysaa🙂
bide pişkinim ben demezmııı kızarkadasın yaptıgını anlatıp🙁 ayyyyyyyyyyy bayılcmmmm

gerizekalı tipinide tahmin edebiliyorummm ayyyyy
bırak kuzum sen takma kafana adam yerine koymş oluyosun bölee sinirlenme gayet normal bişekilde tınlamaaaa onuuuuu
pis yüzsüzzzzz

yaaaa dae geldi gerimi gittiiiii

ay evet manyak şimdide konusmaya calısıyor fazla yuz vermeye gelmıyor okuzz yaaa kızlar haklısınızzz konustuguma degmez valla iiki sizler varsnızdaaaa burdaa sakınleşiyrm yoksa hırsımdan aglamamak ııcn zor tuttum kendımı🙁

ay evet manyak şimdide konusmaya calısıyor fazla yuz vermeye gelmıyor okuzz yaaa kızlar haklısınızzz konustuguma degmez valla iiki sizler varsnızdaaaa burdaa sakınleşiyrm yoksa hırsımdan aglamamak ııcn zor tuttum kendımı🙁

canım boşver ya sen.öyle tipleri ota moka konuşan ipleri iş hayatında haklamak daha kolay.Sen bi doğur sağlıkla ne bırakcan işini.Onu pişman etmek olsun senin işin.Sen hassassın şu aralar oda bunu kullanıyo sinir edip kendini tatmin ediyo.Sen doğur bi keser döner sap döner gü gelir hesap döner demişler.Ben senın yerınde olsam daha çok hırs yaparım.Takma sen anne olcan ondan kat kat daha dirençlisin.

off bıktım buranın yemeklerinden ya yemekte iğrenç mantı var yine yanına da bi çorba yapmışlar allahım menüye bak ya açım yine ben

Ben hep senle aynı durumdayım... Bütün yemeklerin içine kıyma et bişi koyuyolar, ben hiçbirini yemiyorum.. Salatayla yaşamaya çalışıyorum buralarda..:hey:

canım ya... İşte aynı dediğin gibi bazılarına yüz vermeye gelmiyor... O yüzden çok kafana takmamaya çalış... Sinirlerini bozmasına izin verme, O gıcık olsun kendi kendine.. Salak mahluk ya...:sinir:

Geri