günaydın kızlar..gece cok az uyuyabildim.çarpıntım vardı gene duru da tepindi durdu bütün gece..sabah da geldim işe.başım ağrıyor feci.korkuyorum artık şu kalbimden sanki basınc var gibi üstünde 🙁 bir an evvel sağlıkla doğursam şu kızı da rahatlasam yahu
Ben de iki dakka bi mutfağa gittim geldim coşmuşsunuz gene... Malum bugün evdeyim 😀 Ama annem gelecek birazdan, temizlik yapacağız... Sonra da biraz yemek falan...Off, işte olmayı tercih mi edeceğim ne?
ay ben de aksam 9 gibi sızmışım.. sonra saat 1 de kocam uyandırdı yataga gitti.. bi otarafa dön bi bu tarafa.. bi rahat edip de uyuyamadım bir daha.. kalktım camlardan baktım. off yatmak çok rahatsız bişey artık ya
günaydın kızlar..gece cok az uyuyabildim.çarpıntım vardı gene duru da tepindi durdu bütün gece..sabah da geldim işe.başım ağrıyor feci.korkuyorum artık şu kalbimden sanki basınc var gibi üstünde 🙁 bir an evvel sağlıkla doğursam şu kızı da rahatlasam yahu
kızlar bende çok üzülüyorum erkenden dönicem diye.Allah sağlık versin inş. hepimizin bebeklerıne.herşey planladığımız gibi olur inş.Bundan sonra bende hep düşünüyorum daha bi programlı yaşıcaz evin temizlik günü.bebeğin bakımı.Bugünde yapmayıverelim diyemicez.Bugunde buraya gıdelım dıyemıcez.herşey zamanlı olcak.Nasıl olcak bılmıyorum tabi.Çok zor yaaaa🙁((((((
ay ben de aksam 9 gibi sızmışım.. sonra saat 1 de kocam uyandırdı yataga gitti.. bi otarafa dön bi bu tarafa.. bi rahat edip de uyuyamadım bir daha.. kalktım camlardan baktım. off yatmak çok rahatsız bişey artık ya