2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım geçmiş olsun
bende geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum bende
çok sıkıntı verici oluyor

saol cnm gece güzel uyuyorum yaniyattığımda hemen uyuyorum neredeyse ama sonra bir uyanıyorum sabaha kadar mümkün değil uyuyamıyorum.sinirlerim de bozuk sanırım ondan.bu da kalp ritm bozukluğumu da tetikliyor.inşallah gecer bir an evvel yoksa ne olacak bu halim bilemiyorum.durunun da kalbi hızlanıyor sanırım o da tepiniyor içerde fena.bu gittiğimde bir kalp doktoruna gözükücem..
sanki yatak benle beraber atıyor gibi

kızlar bende çok üzülüyorum erkenden dönicem diye.Allah sağlık versin inş. hepimizin bebeklerıne.herşey planladığımız gibi olur inş.Bundan sonra bende hep düşünüyorum daha bi programlı yaşıcaz evin temizlik günü.bebeğin bakımı.Bugünde yapmayıverelim diyemicez.Bugunde buraya gıdelım dıyemıcez.herşey zamanlı olcak.Nasıl olcak bılmıyorum tabi.Çok zor yaaaa🙁((((((

Bende çok kaygılıyım doğunca bakabilecekmiym iyi bir anne olabilecekmiyim diye etrafımda ki yeni anneleri izliyorum sanki yıllardır anne gibiler ozaman biraz rahatıyorum.Herşey inşallah kendiliğinden düzene girer . Evlenirkende aynı endişeleri yaşadım nasıl olacak diye çünkü ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum taaa ki eşimi tanıyan kadar.

Ben de iki dakka bi mutfağa gittim geldim coşmuşsunuz gene... Malum bugün evdeyim 😀
Ama annem gelecek birazdan, temizlik yapacağız... Sonra da biraz yemek falan...Off, işte olmayı tercih mi edeceğim ne?
temizlik deme kıss benim ev batık durumda
2 haftadır yüzüne bile bakmadım evin
ayyy şu oda bi gelse bide kapı işi çıktı koçiş evin kapılarını değiştirelim diyo
bu hafta sonu gidip alcaz bi de tadilat pisliği var çok zor oluyor

saol cnm gece güzel uyuyorum yaniyattığımda hemen uyuyorum neredeyse ama sonra bir uyanıyorum sabaha kadar mümkün değil uyuyamıyorum.sinirlerim de bozuk sanırım ondan.bu da kalp ritm bozukluğumu da tetikliyor.inşallah gecer bir an evvel yoksa ne olacak bu halim bilemiyorum.durunun da kalbi hızlanıyor sanırım o da tepiniyor içerde fena.bu gittiğimde bir kalp doktoruna gözükücem..

Canım çok geçmiş olsun . Bence doktor işini çok geciktirme belki kalp atışını düzenleyecek zararsız bir ilaç verirler hem sen hemde duru rahat edersiniz. Çok sık değilse doktorlar pek önemsemiyor ama süreklilik kazanınca onlarda daha dikkatli olabiliyorlar daha sık kontrolle falan çağırabilirler tedbir için .

gene mi temizlik yapıyorsun?? ben senin kadar temizlik yapsam ölmüştüm herhalde 🙂akşamları bardağımı bile zor kaldırıyorum

Canim bende anlamiyorum ki evde cocuk yokken bukadar batiyorsa,
cocuk olduktan sonra artik benim hayatim sadece temizlikten ibaret olur sanirim.
Birde simdi beni duyan evimi piril piril zanneder, yok anam alakasi bile yok
haftalik dip kose temizliyorum ertesi gun yine her yer toz icinde.
Koyu renk parke ve mobilya aldigim gune lanet olsun ne diyim. :grev:
Bana da kiziyorlar yapma diye de ben kimse yokken yapiyorum koltuklari falan cekiyorum
sanirim bunye alisti normalinden cok daha fazla yorulmuyorum,
baskasina yaptirsam icime sinmiyor yaptigi ustune bir de ben geciyorum.

canım mutlaka görün kalp dr na
nihayetinde hamilesin ciddi mevzu bu
yanlız bu bebişler bu ara daha hareketliler
Hande de gece gündüz uyumuyor artık galiba
tepinip duruyor neyse sağlıklı olsunlarda önemli değil
bazen öle bi yerin ağrıyorki gidip oraya vuruyor aklım çıkıyor sanki
geceleri de uyumuyor benle beraber uyanık sanırım🙂)

Bende çok kaygılıyım doğunca bakabilecekmiym iyi bir anne olabilecekmiyim diye etrafımda ki yeni anneleri izliyorum sanki yıllardır anne gibiler ozaman biraz rahatıyorum.Herşey inşallah kendiliğinden düzene girer . Evlenirkende aynı endişeleri yaşadım nasıl olacak diye çünkü ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum taaa ki eşimi tanıyan kadar.

inş. canım herşey hepimizin istediği gibi olsun inş.Bişekılde alışcaz hepimiz....

bugünkü konumuz işe kim ne zaman dönecek bebişe kim bakacak galiba 🙁 asilama annecim bakcaktı gözüm arkada kalmayacaktı ama annecimde hasta şimdi kalp ameliyatı gerçekten zormuş ve iyileşme süreci çok uzun sanırım bebişime birkaç ay bakacak birine ihtiyacım olacak yine annemin gözetiminde olur inş yani plan yapmicam artık Allah ne gösterirse artık bakcaz ama sanırım çalışmam lazım daha rahat geçiniriz o zaman

Geri