2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sağol canım geçen gittiğimde düzelmeseydi hastanede yatırıcaktım seni bu gece dedi doktor bir de bu cıktı.bende eskiden vardı bu hastalık ama cok eskiden 15 sene önce falan yani..hamilelikte ortaya cıkabiliyormuş eski hastalıklar falan.haftaya kontrolüm var ztn o zmn giderim eğer daha da kötüleşmezsem tabi.

canım anne olunca öle kendiliğinden olur dert etme kendini güdüsel bi durum bu

Kizlar sizin su kalca, bacak agriniz nasil gecti ki benimkisi 2 haftadir hala ayni.
Ne azalma var nede cogalma cok sukur, ama normal yuruyemiyorum ya.
Merdiven inerken cikarken cok felaket zorlaniyorum.
Hele yatarken cok kotu, kalcam yerinden cikacak gibi,
donemiyorum kivistayamiyorum cok zor donuyorum veya wc'e kalkiyorum.
Esim de dalga geciyor boyle yurumeye alisican dogumdan sonra da boyle kalican diye.
Doktorum bebegin yatis sekli ile alakalidir dedi, insAllah oyledir 2 ay sabrederim kalici olmasin da.

bende yatak odamı koyu renk aldığım için çok pişmanım silsende 1 saat sonra toz gözüküyor annem demişti ama 🙁
zaten şimdiki aklım olsa bu eşyaları almazdım herşey bi deneyim işte
koltuklarım krem rengi bebiş büyüüynce batacak zaten 🙂))
şimdide kapıları yaptırıyoz onlarda beyaz renk olucak artık nasıl olcaz bilemiyorum.:::

ev temizliği konusuna zaten hiç girmim ben heryer teksas sokakları gibi koca koca olmuş toz topakları kullanılmayan ev dahamı çok tozlanıyo anlamadımki birtek bebişin odası temiz onun eşyaları yıkanıp ütülendiği gün temizlenmişti oda.kocam gelmeden bir hafta önce gelir kadın temizler kaç gününü alır bilmem 🙂

Aynen canim ya parkem koyu renk,
tv sehpasi, sehpalarim,
yatak odam wenge.
Koltuklarim ikisi de krem, halilarim desen onlar da oyle
Bana da demislerdi de ben dinlememistim, ne salaklik etmisim yav.

oy oy sorma ya bende gece kalça ve bacaklarımın ağrısından yatamıyorum bi uyanıyorum yan taraflarım ağrıdan artık hissedilmez olmuş kalkıyorum yürüyorum geçer gibi oluyor sonra tekrar az kaldı sabretcez valla derlerdi ya anaların hakkı ödenmez diye
kocalarınki fos yaniiii hiç dertleri tasaları yok valla

bende 2 gün üstüste çağırıcam kadını anca biter iş annemle bende bi taraftan çamaşırları ütüleri hallederiz camlarımdan dışarısı gözükmüyor ayyy ne pis oldum ben ya hamile kalınca ama yapamıyorum hemen ağrım oluyor

Aynen canim ya parkem koyu renk,
tv sehpasi, sehpalarim, yatak odam wenge.
Koltuklarim ikisi de krem, halilarim desen onlar da oyle
Bana da demislerdi de ben dinlememistim, ne salaklik etmisim yav.

halı deme bana bende salak gibi gittim krem rengi halı aldım üstelik şu makarna gibi olanlar varya onlardan silinöiyorda mutlaka yıkatmak lazım içine bişey kaçsa bulması zor tünel gibi h