yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. ben de bir gariplik var bugün. içim hiç rahat değil. sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...
yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. Sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. Ben de bir gariplik var bugün. Içim hiç rahat değil. Sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...
bence korkma tatlım o dediğin şeyiiiii ben tam 2 haftadır yaşıyorum karnım burkuyo hemen geçiyo ishalim ve regl sancısı gibi bişey çekiyom ara ara nstye bağladılar sancı çıkmadı ama doğum yaklaşınca böle aylık değişiklikler ve sancılar olurmuş ve bazı bünyede de ishal yaparmış ama senin kini bilemem farklı olabilir git bi dra kalmasın aklında
yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. ben de bir gariplik var bugün. içim hiç rahat değil. sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...