asfada
Hamiş Melek
kızım düğün yerinde don çıkaranlardan mısın sen(annemin özlü sözlerinden)![]()
hahakızım düğün yerinde don çıkaranlardan mısın sen(annemin özlü sözlerinden)![]()
hahasancı konusunda bir bilgin yok yani :küstüm:Yok canım sezeryan benim ilki...![]()
hayatımızda ekşın kalmadı
tısss duymak istiyorum![]()

ben sik bi hamile olduğum için
demüzlüüümü sen yapıver allurem olarv mı![]()

kızım düğün yerinde don çıkaranlardan mısın sen(annemin özlü sözlerinden)![]()

yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. ben de bir gariplik var bugün. içim hiç rahat değil. sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...
yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. Sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. Ben de bir gariplik var bugün. Içim hiç rahat değil. Sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...
yaa bi cevap verin bu sancılar şey gibi mi oluyor, hani tuvaletin gelirde böyle hafif bir burulma birer karnına. sabah oldu tam tuvalete gidecektim geçti, biraz öncede oldu aynı şey. ben de bir gariplik var bugün. içim hiç rahat değil. sizi bilmem ama bana bir ekşın olacak galiba...
Bul :fati:
nan zaten kaç gündür yoksun?
bebik odasının resimleri nerde bi kere

seni çekiştiriyosnoliy burda..
yimek yidim geldim :çitos:
(eneee ne güzel bu cero)Sorma ya ondan böyleyim sanırım ben de tısslayamamaktan....
2 gündür eşime çemkiriyorum o da kesmiyor insanı. Ciddiye almıyo çünkü ben tıssladıkça gülüyor hormonlar yüzündenn diye. Valla kalmadı eski tat keyiff![]()
nerdeyse pasaklı kraliçeyi özledim dicemtop gibi belli bir bölgede toplanma hissi gibi oluyormuş diye biliyorum ben. :ruyam: