archim ben onu çokk uzun zamandır yaşıyorum hatta dediğin gibi 20. haftadan beri olabilir ilk olduğu haftalarda korkup doktoru aramıştım, bebek hareketimi bu kasılmamı diye tabi telde tam bişey diyemedi, ama korkma bu haftalırında günde 4 defaya kadar sorun olmaz demişti tabi ben bunu o zamandan beri bebişim sırtını poposunu dayıyor geriniyor sanıyordum dediğin gibiyse bana günde en az 6-7 defa oluyor bu
benimde 1 aydır falan var böyle kasılmam var. ama günde 2 yi geçmedi o yüzden rahatım 🙂 araştırmıştım bende yalancı sancı olduğunu öğrendim. doktorda normal dedi pek takmadım. tabi bundan sonra artmaz umarım. 38. haftaya kadar doğurmak yok 🙂
nst yede bakar kuzum 34 ü geçince vallahi o toplanma muhabbetini bende anlamış değilim henüz bebekmi toplanıyo diyosunuz öleyse benm hep var o sorun değil diye biliyorum bi yerlerini dayıyo gibi geliyooooo
korkutma beniiiii🙁(( okuyorum şimdi hatta yzayım
gebeliğin 32. haftasından önce doğumun başlatılması gerekiyorsa premetüre doğum söz konusuysa ......filan
canım celestone ampul deyilmi etken maddesine ne yazıyor betamethasone disodiumphosphate içermiyomu yada ilacın isminimi yanlış yazdın bana şimdi vademecum da var yanımda onada baktım yanılmıyorum
benimde 1 aydır falan var böyle kasılmam var. ama günde 2 yi geçmedi o yüzden rahatım 🙂 araştırmıştım bende yalancı sancı olduğunu öğrendim. doktorda normal dedi pek takmadım. tabi bundan sonra artmaz umarım. 38. haftaya kadar doğurmak yok 🙂
benimde sağ tarafımı şişiriyor sürekli aynen bende orayı seviyor kızım falan diyordum kızlar bugün burayı okumasam onları bebeğim sanmaya devam edecem ne kadar cahilim ya
kaçıncı haftandasın canım sezeryan istemenin özel bir nedeni var mı
korkutma beniiiii🙁(( okuyorum şimdi hatta yzayım
gebeliğin 32. haftasından önce doğumun başlatılması gerekiyorsa premetüre doğum söz konusuysa ......filan
nst yede bakar kuzum 34 ü geçince vallahi o toplanma muhabbetini bende anlamış değilim henüz bebekmi toplanıyo diyosunuz öleyse benm hep var o sorun değil diye biliyorum bi yerlerini dayıyo gibi geliyooooo