2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
archim ben onu çokk uzun zamandır yaşıyorum hatta dediğin gibi 20. haftadan beri olabilir
ilk olduğu haftalarda korkup doktoru aramıştım, bebek hareketimi bu kasılmamı diye
tabi telde tam bişey diyemedi, ama korkma bu haftalırında günde 4 defaya kadar sorun olmaz demişti
tabi ben bunu o zamandan beri bebişim sırtını poposunu dayıyor geriniyor sanıyordum
dediğin gibiyse bana günde en az 6-7 defa oluyor bu

aynen aynen

benimde 1 aydır falan var böyle kasılmam var. ama günde 2 yi geçmedi o yüzden rahatım 🙂 araştırmıştım bende yalancı sancı olduğunu öğrendim. doktorda normal dedi pek takmadım. tabi bundan sonra artmaz umarım. 38. haftaya kadar doğurmak yok 🙂

saol canım.bende bana yapılmadı acaba ihmalmi etti diye korktum bende.bakıyo normal diyo maşallah herşey ama.kalbine bakıyo içine özellıkle herseferınde.midesine boşaltım yapıyomu diye.böbreklerine filan bakıyo,kafasına filan.ama nts demedi hiç merak etmiştim sizden duyunca.ama archiinin dediği toparlanma bendede oluyo.sol tarafımda.dötüdür. Diyom ben ama.bilmiyom işte.bi doğursa hayırlısıyla:horn:
nst yede bakar kuzum 34 ü geçince
vallahi o toplanma muhabbetini bende anlamış değilim henüz
bebekmi toplanıyo diyosunuz öleyse benm hep var
o sorun değil diye biliyorum bi yerlerini dayıyo gibi geliyooooo

korkutma beniiiii🙁(( okuyorum şimdi hatta yzayım
gebeliğin 32. haftasından önce doğumun başlatılması gerekiyorsa premetüre doğum söz konusuysa ......filan
canım celestone ampul deyilmi etken maddesine ne yazıyor betamethasone disodiumphosphate içermiyomu yada ilacın isminimi yanlış yazdın bana şimdi vademecum da var yanımda onada baktım yanılmıyorum

Asme ben de geçen hafta sonu bu iğneden yaptırdım,
doktorum herşey yolunda ama biz yine de tedbirimizi alalım dedi
12 saat arayla 2şer doz yapıldı

aslında her hamileye yapsalar ya bu iğneyi ne olur ne olmaz diye.ya erken doğum yaparsak ne olacak

aman yok kötü fikirleri kovalalım kafamızdan erken doğum yok erken doğum yokkkk

benimde 1 aydır falan var böyle kasılmam var. ama günde 2 yi geçmedi o yüzden rahatım 🙂 araştırmıştım bende yalancı sancı olduğunu öğrendim. doktorda normal dedi pek takmadım. tabi bundan sonra artmaz umarım. 38. haftaya kadar doğurmak yok 🙂

bu haftalarda günde kaç kez olması normal acaba
bana dediğim gibi en az 6-7 defa oluyor
bu konuyu konuşayım bakalım sıklığı normaldir inşallah

benimde sağ tarafımı şişiriyor sürekli aynen bende orayı seviyor kızım falan diyordum
kızlar bugün burayı okumasam onları bebeğim sanmaya devam edecem ne kadar cahilim ya

kaçıncı haftandasın canım
sezeryan istemenin özel bir nedeni var mı
30+3 üm şu anda 31. haftadayım yani normal doğumdan tırsıyorum çok

Geri