2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canım aynı dert benım başımdada olucak.ama bebeişler en az 6ay veya 1 yaşına kadar ıdare edicez.biz aynı evde kalıcaz ustelık.Ayrı ev tutsak alınırlar gelmez annem.kendi evinin rahatlığını bırakmaz ozaman.kayınvaldemde aynı şekılde.idare edıcez artık yapcak bışey yok.ama zaten akşamdan akşama eve gelcez.ne bıleyım bence denemekde fayda var olmadı ozamn bı bakıcı barız dıyorum ben.Ama ilk başta bakıcı zor gerçekten.

ohhh görmene sevindim sonundaaaa
kilosuda çok az değil zaten son ana kadar hiç bişey belli olmasss bi önde bi geride gidiyolar işte önemli olan son dönemiii
ayrıntılı dopler niye istedikiiiiii

ohhh görmene sevindim sonundaaaa
kilosuda çok az değil zaten son ana kadar hiç bişey belli olmasss bi önde bi geride gidiyolar işte önemli olan son dönemiii
ayrıntılı dopler niye istedikiiiiii
bilmem ki ztn 4 boyutluda kendı sıksık bakıyor beynıne cıgerlerıne vs her gıttgmde ama 3.5 hafta sonra falan bıdaha gelen ıstıyrm ben genelde dedı yanı ama hersey normal dedı bana bız fılm ızler gıbı bebık izledik
eşimde baktııı ultrason resımlerıne suratı şiş gıbımı dıyor olabılır dedım anne karnında doguncada belkı öle olck yada surat yapısı anasına benzıyor olamazmı yuvarlak tombıkkk hıc bana benzesın ıstemyr sanırım eheheheh

6 ay 1 sene idare etsek oda bişeydır cnm yaaa