2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar bomba gibi bi haber benden.eşim aradı kendi memleketlerınden bişey isteyıp ıstemedığımı sordu hayırdır dedim.bırıylemi göndercekler oda yok dedi annem gelcek.ben şok tabi.Bide bana demezmi ben iş younluğundan sana söylemeyi unuttum dıye.Böyle bişey unutulurmu ya.daha ıkı gun once konuştum işim var şimdi gelemesem ii olur demişti.yarın sabahtan bizde kızlar.ay kafyı ye yerı yani.evın hertarafı berbat.akılları bende kalmış annemde uzakta olmasa rahat olurmuş ama uzakta olunca gelip bi bakması gerekliymiş ey allam ya....sol tarafımın sancısını unuttum valla🙂

Ya bu kocalar niye böyle acaba... Güleyim mi ağlayayım mi bilemedim valla.. Sen de aynı şeyi hissediyorsundur şimdi... Hem gülelim hem ağlayalım bari.... :grev:
hahaha

İŞ yoğunluğundan unutmuş... Buna bi daha gülelim bari.. hahahaha

kızlar bomba gibi bi haber benden.eşim aradı kendi memleketlerınden bişey isteyıp ıstemedığımı sordu hayırdır dedim.bırıylemi göndercekler oda yok dedi annem gelcek.ben şok tabi.Bide bana demezmi ben iş younluğundan sana söylemeyi unuttum dıye.Böyle bişey unutulurmu ya.daha ıkı gun once konuştum işim var şimdi gelemesem ii olur demişti.yarın sabahtan bizde kızlar.ay kafyı ye yerı yani.evın hertarafı berbat.akılları bende kalmış annemde uzakta olmasa rahat olurmuş ama uzakta olunca gelip bi bakması gerekliymiş ey allam ya....sol tarafımın sancısını unuttum valla🙂

kaynanalar bastı ortalığı 🙂
ben valla hiç gelip kalmasını istemiyorum bir de ona hizmet ediyorum. gelmese daha rahatım

cnm boşver gelsn kaynvalıden gelme denmz
benmkıde tuttrms bızde adet pijamyla sen yaatkda yatcn lohusayken mevlut ole olur dıyr bende kızmstm annemde bana kızdı sende kadınn bırkere barı ıstedıgını yap hep azarlıyrsun kadını dedı mecburen gonlu olsun dıye bırkere barı suscammm

bende gönlü olsun diye kalmasına tamam dedim ama bebeği alıp da yazlığa gidemem kusura bakmasınlar. sanki kendi çocukları olsa 20 günlükken alıp götürecekler 8 saatlik yola.

kaynanalar bastı ortalığı 🙂
ben valla hiç gelip kalmasını istemiyorum bir de ona hizmet ediyorum. Gelmese daha rahatım

bende gönlü olsun diye kalmasına tamam dedim ama bebeği alıp da yazlığa gidemem kusura bakmasınlar. Sanki kendi çocukları olsa 20 günlükken alıp götürecekler 8 saatlik yola.
bencede 20 gunlukken yola cıkma snde bebıkdee

senin kayınvaldende var biraz sanırım :hmm:
sanki ölüm kalım meselesi illa geleceksiniz yok uçakla gelin bile demiş, kestirip atsaydın
gelemem diye,
seni çağırıyorda sanki bebeğine o bakacakda sende tatil yapabileceksin
bırakır denize gezmeye falan gider kala kalırsın çocukla

hiç sorma bir hem kayınbabam hem kaynanam diyor ne var minicik işte daha rahat gelir. atın arabasına sesi çıkmaz. inat ettiler. eşime de kızdım hiç olmaz demiyor :surukle:
çocuğun hepten düzeni bozulacak orada.

Ya bu kocalar niye böyle acaba... Güleyim mi ağlayayım mi bilemedim valla.. Sen de aynı şeyi hissediyorsundur şimdi... Hem gülelim hem ağlayalım bari.... :grev:
hahaha

İŞ yoğunluğundan unutmuş... Buna bi daha gülelim bari.. hahahaha
yokya bunlar bugun soylemiştir belkıde benım kocayada benım kocada suçu üstüne alıyodur.nebileyım anacım gelecei varsa göreceğide var herkesin.neiyim ya..bencede hem ağlayalım hem gülelim:grev:hahaha

bende gönlü olsun diye kalmasına tamam dedim ama bebeği alıp da yazlığa gidemem kusura bakmasınlar. sanki kendi çocukları olsa 20 günlükken alıp götürecekler 8 saatlik yola.
Sanırsın akçaya uçakla gitmek daha kısa sürüyor çok güldüm valla hava alanına git sonra edremite vardı dimi en yakın ordan yine akçaya geç aynı saate gelir arabayla 🙂
Ben bebiş 2 aylık olsun uçakla İzmire gidecem eşimle annemde arabayla gelecek

kız bende sasırdım işte benm buldgm butun doktorlr sennkı gıbı ıhmalkar ve rahatlar buda cok rahat ama ıstyrm dedı sasırdım hanı para ıcın desenozelıne cagırıyor parada almıyor yalnız cd lerı vermedı cdye kaydedıyrm ama dogumda vercm hepsını toplu olrk dedı sadece foto verdı
haa bıde dedım gogsumn altına cok kotu batyr kemık dayanamıyrm ona yapck bişey yok kaburgan batyr bebek dayandıgı ıcın dedı sabretcksn dedı ama ınan soluma asla yatamyrm oturamyrm bıldgn etıme kemık batyr cok arttı bu haftaa nasıl dayancam anlamadım🙁 sizdede varmı

biliyorum o acıyı ya çok kötü bende 1ay kadar ara ara vardı ama yok oldu ya pozisyon değişti ondan bilmiyorum şu ara yok yaneeeee

Sanırsın akçaya uçakla gitmek daha kısa sürüyor çok güldüm valla hava alanına git sonra edremite vardı dimi en yakın ordan yine akçaya geç aynı saate gelir arabayla 🙂
Ben bebiş 2 aylık olsun uçakla İzmire gidecem eşimle annemde arabayla gelecek

aynen öyle zaten sabiha gökçenden uçak yok. yeşilköye gidicem kartaldan. ordan edremit, edremitten akçay. bebeğinde artık imanı gevrer yolda.
ya da ben cinnet geçirip bütün herkesi bıçaklarım. hani eylül gibi olsa gene belki ama temmuz da asla gidemem tatile falan.

Ya bu arada yazlık deyince... Benim canım kayınvaldem taaaa Giresuna gidelim diyoo... 20 günlük bebekle... Hem de kocam da burda kalacak... Biz kayınvaldem, kayınpederim, oğlum ben gidecekmişiz.. Kocama söylemiş, kocam da bana diyo git istersen... Ya dememiş ben niye yanlız kalıyorum falan.. Ben bide sezeryan olacağım ya.. O halde nasıl gideceğim acaba.. İyi niyetli muhtemelen.. Buralar çok sıcak olur, orada serin serin kalırız niyetin de ama ben niye yeni bebemle kocasız kalacağım oralarda acaba.. Tabi cevap vermesi gereken koca susunca böyle oluyoo...

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ne sikayet nede isyan etmek istemiyorum halime cook sukur
ama bu sol bacagimin sancisi beni sinir etmeye basladi ya.
Uykumda donerken bile uyaniyorum agrisindan.

Geri