yok canım dunyanın düzeni bu sanırım.Erkekelr boyle heralde.ay ne bıleyım ya.okadar yoldan 1 haftalığına gelıcek acıyorumda aslında.daha fazla kalırsın dedım. yok kalmam kızım donerım senı goreyım dedı.nebıleyım ya.mayısda bıdaha gelırım Allah sağlık versin dedi.heralde yalnızmı bıraktıklarını düşündü.Ama evim berbat ya.Nasıl temızlıcam akşam,rahatsızım bide.Archiiii yazlığa gitmezsin canım sıkma canını.bebiş hastalandı filan dersin o zaman.Ya gercekten o sıcaklarda ii değil canım bebişle okadar yol...
yok anacım gider miyim hiç yaa. konuşsun dursunlar. her sene aynı ısrar bıktım valla. sanki her tatilde mecburum oraya gitmeye
ay benım kaynanamda cıkarmı bıyerlerden amann allah korusunn
koltuğun altına bak belki oraya saklanmıştıroldu canım minicik diye
isterse bide torpidoya atarsın hiç gözünde görmez
ben bunalıyorum o akçay yolunda bebek ne yapsın garibim, annemlerde isterseniz Ağustosta gelin dedi ama mehmet oruçlu olacak o hiç olmaz sonra bayram, ben Ocak -şubat gibi kar varkenabanta gitmek istiyorum haftasonu için, seneyede şartlar müsait olursa bodruma gidip gönlümce tatil yapacam
sanki 1 sene tatile gitmeyince biyerim eksilecek illede gidilmesi gereken bişeymiş gibi konuşuluyor
yok ben katlayıp cebime koyucam bebeği 🙂 hem bende lohusa olucam o sıcaklarda. çekemem valla o yolu. bu sene de evimde dururum