2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok canım dunyanın düzeni bu sanırım.Erkekelr boyle heralde.ay ne bıleyım ya.okadar yoldan 1 haftalığına gelıcek acıyorumda aslında.daha fazla kalırsın dedım. yok kalmam kızım donerım senı goreyım dedı.nebıleyım ya.mayısda bıdaha gelırım Allah sağlık versin dedi.heralde yalnızmı bıraktıklarını düşündü.Ama evim berbat ya.Nasıl temızlıcam akşam,rahatsızım bide.Archiiii yazlığa gitmezsin canım sıkma canını.bebiş hastalandı filan dersin o zaman.Ya gercekten o sıcaklarda ii değil canım bebişle okadar yol...

yok anacım gider miyim hiç yaa. konuşsun dursunlar. her sene aynı ısrar bıktım valla. sanki her tatilde mecburum oraya gitmeye

ay benım kaynanamda cıkarmı bıyerlerden amann allah korusunn

hahaha koltuğun altına bak belki oraya saklanmıştır

oldu canım minicik diye
isterse bide torpidoya atarsın hiç gözünde görmez
ben bunalıyorum o akçay yolunda bebek ne yapsın garibim, annemlerde isterseniz Ağustosta gelin dedi ama mehmet oruçlu olacak o hiç olmaz sonra bayram, ben Ocak -şubat gibi kar varkenabanta gitmek istiyorum haftasonu için, seneyede şartlar müsait olursa bodruma gidip gönlümce tatil yapacam
sanki 1 sene tatile gitmeyince biyerim eksilecek illede gidilmesi gereken bişeymiş gibi konuşuluyor

yok ben katlayıp cebime koyucam bebeği 🙂 hem bende lohusa olucam o sıcaklarda. çekemem valla o yolu. bu sene de evimde dururum

nişan çok uzakta mı canım. eğer evinin yakınındaysa bebeğini götürmezsin. gider 2 dk görünür evine gelirsin. en azından ağızlarına malzeme vermemiş olursun. yoksa adamı rahat bırakmazlar ben kendimden biliyorum

gitmicem işte nişan silivride olacak ben beylikdüzündeyim mesafe var gene arada.ya bebeği ağlarsa neden ağlatayım milletin keyfi için o kadarcık bebek derdini anlatamaz bişey yapamaz mümkün değil ayrılamam o insanlar icin.
ben onlara gelemeyeceğimi söyledim ama ısrarla tarihi değiştirmiyorlar doğumgününde nişanlanmak için sanki ne önemi varsa sacmalık 5 senedir durdular benim doğurmamı buldular nişanlanmak için.gitmicem inat ettim feci...
çok isteseler ona göre bir tarih ayarlarlardı.düğün değil alt tarafı nişan bir önemi yok esim gitsin..
ya ben ztn şişko bişey olucam o sırada ..kıyafetim bile yok bedenime uygun.ne giyicem bi de bu şişko halime kıyafet mi alıcam nişan için.

valla malzemeyi onlar bana verdi 🙂 ben uyardım ama onlar tarihi değiştirmediler artık dilimden cekecekleri var 🙂ben gelecektim ama siz tarihi değiştirmediniz ben o halde nasıl gelseydim diye

yok anacım gider miyim hiç yaa. konuşsun dursunlar. her sene aynı ısrar bıktım valla. sanki her tatilde mecburum oraya gitmeye

hahaha koltuğun altına bak belki oraya saklanmıştır

yok ben katlayıp cebime koyucam bebeği 🙂 hem bende lohusa olucam o sıcaklarda. çekemem valla o yolu. bu sene de evimde dururum

yok kıs sıgamaz oraya
aman anmayım fazla neme lazım :ruyam:

Bi arkadasim 15inde yani dun dogumuydu,
ay bir sakin ki gorseniz, henuz bisiler yok bakalim diyor.
Gerci onun ikinci bebegi ondan mi bilmiyorum da.

valla kızlar benim kaynanam da yazın gelir kalırsın diyo, hem de 45 dk.lık mesafede, silivride yazlıkları.. ama ben gitmicem kocamı burada yalnız bırakmayı düşünmüyorum, o da babalıgının farkına varsın biraz.
annem de diyo gelirsin diye, onlarda 1,5 saatlik mesafede ama onu bile gözüm yemiyo..
nedense kocamı bırakmak istemiyorum.
öle bekar hayatı gibi, kocasız sıkılırım gibi geliyo

Ben kocamı uyardım Temmuz ayına her hafta sonuna uçak bileti al şimdiden ucuz ucuz diye dinlemedi ama benim koca deli iş çıkışı arabaya atlar gelir hafta sonları hafta içide evde değil görümcemde kalıcak o nedenle gözüm arkada değil bir bekar hayatı olmayacak garibimin görümcemdede çocuk bakıyor zaten her gittiğinde sadece laoptopu izmire götür akşamları webcamden kızımı görürüm diyor hatta o biz istanbuldaykende işten bağlanıp kızına bakıcakmış

gitmicem işte nişan silivride olacak ben beylikdüzündeyim mesafe var gene arada.ya bebeği ağlarsa neden ağlatayım milletin keyfi için o kadarcık bebek derdini anlatamaz bişey yapamaz mümkün değil ayrılamam o insanlar icin.
ben onlara gelemeyeceğimi söyledim ama ısrarla tarihi değiştirmiyorlar doğumgününde nişanlanmak için sanki ne önemi varsa sacmalık 5 senedir durdular benim doğurmamı buldular nişanlanmak için.gitmicem inat ettim feci...
çok isteseler ona göre bir tarih ayarlarlardı.düğün değil alt tarafı nişan bir önemi yok esim gitsin..
ya ben ztn şişko bişey olucam o sırada ..kıyafetim bile yok bedenime uygun.ne giyicem bi de bu şişko halime kıyafet mi alıcam nişan için.

valla malzemeyi onlar bana verdi 🙂 ben uyardım ama onlar tarihi değiştirmediler artık dilimden cekecekleri var 🙂ben gelecektim ama siz tarihi değiştirmediniz ben o halde nasıl gelseydim diye

canın nasıl istiyosa öyle yap canım bence.Boşver erteleselermiş.Ya kendi dertlerimiz yetmiyo bide böyle şeyler çıkıyo başımıza:surukle:

Kızlar bişey anlatıcam benim kocayla bebeğin yatacağı yatak yüzünden başım dertte ben bu adamı nasıl ikna edicem bilmiyorum. Biliyorsunuz ben oda yapmadım daha kızıma beşik aldık 6 ay kadar bizim odamızda olacak zaten odasınıda doğduktan sonra alırız diye konuşmuştuk. Dün annem sürpriz yaptı bize bebeğin odasını alıcakmış para biriktirmiş zaten çok dugulandım bütün gün ağladım. Kızım sen bana bişey harcatmıyorsun zaten üstelik torun geliyor diye sigarayıda bıraktım hiç masrafım kalmadı dedi. Neyse hafta sonu mobilyacıya gidicez bizde beğenirsek bu hafta kızımın odası alınacak. Ama eşim tutturdu boşa alıyorsunuz kızımız bizim odamızda yatıcak diye hatta ayrı yataktada değil ilk başta beşikte yatıcakmış ama sonrasında bizim yatağımızda yatıcakmış başta şaka sandım ama bu konuda çok ciddi dedim delimisin sen ağır uyuyorsun allah korusun ezersin çocuğu yok diyor ben değişirim gerekirse uyumam ama bebeğimide başka yerde yatırmam diye kafayı yicem. Bide benim koca acayip inatçıdır nasıl ikna ederim bilemedim bi akıl verin.

Geri