2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın kızlar...
sabah sabah kaynana muhabbeti almış başını gidiyor bakıyorum da 🙂 arcii benimkisi de 20 günlük bebeği nişana götürecekmiş (!) daha çok bekler.ay deli bunlar hee

Ya bu arada yazlık deyince... Benim canım kayınvaldem taaaa Giresuna gidelim diyoo... 20 günlük bebekle... Hem de kocam da burda kalacak... Biz kayınvaldem, kayınpederim, oğlum ben gidecekmişiz.. Kocama söylemiş, kocam da bana diyo git istersen... Ya dememiş ben niye yanlız kalıyorum falan.. Ben bide sezeryan olacağım ya.. O halde nasıl gideceğim acaba.. İyi niyetli muhtemelen.. Buralar çok sıcak olur, orada serin serin kalırız niyetin de ama ben niye yeni bebemle kocasız kalacağım oralarda acaba.. Tabi cevap vermesi gereken koca susunca böyle oluyoo...

Aynı şeyi annen teklif etse gidermiydin ??
Bende Annemle İzmire gidicem eşim kalacak burda ilk bir hafta gelicek sonra dönücek sonra bide almaya gelecek. Ama biz en az 20-30 gün annemle birlikte olucaz eşim biraz ırın kırın ediyor ben seni ve bebeği özlerim diye ama eli mahkum katlanacak bende eşimi bak annem bütün düzenini bozup biz teklif etmeden bebeğimize bakmaya geldi yazın bir kısmını izmirde geçirsinki kadın çok bunalmasın dedim kabul etti. Halbuki annemden çok ben istiyorum memlekette olmayı🙂

Ya bu arada yazlık deyince... Benim canım kayınvaldem taaaa Giresuna gidelim diyoo... 20 günlük bebekle... Hem de kocam da burda kalacak... Biz kayınvaldem, kayınpederim, oğlum ben gidecekmişiz.. Kocama söylemiş, kocam da bana diyo git istersen... Ya dememiş ben niye yanlız kalıyorum falan.. Ben bide sezeryan olacağım ya.. O halde nasıl gideceğim acaba.. İyi niyetli muhtemelen.. Buralar çok sıcak olur, orada serin serin kalırız niyetin de ama ben niye yeni bebemle kocasız kalacağım oralarda acaba.. Tabi cevap vermesi gereken koca susunca böyle oluyoo...

çok minik canım yaa hem babasında ayrı bırakma uzun süre. adamcağız da bebeğinin büyüdüğünü görsün.bebeklerde huysuzlanıyorlar zaten farklı yerlerde

yok canım dunyanın düzeni bu sanırım.Erkekelr boyle heralde.ay ne bıleyım ya.okadar yoldan 1 haftalığına gelıcek acıyorumda aslında.daha fazla kalırsın dedım. yok kalmam kızım donerım senı goreyım dedı.nebıleyım ya.mayısda bıdaha gelırım Allah sağlık versin dedi.heralde yalnızmı bıraktıklarını düşündü.Ama evim berbat ya.Nasıl temızlıcam akşam,rahatsızım bide.Archiiii yazlığa gitmezsin canım sıkma canını.bebiş hastalandı filan dersin o zaman.Ya gercekten o sıcaklarda ii değil canım bebişle okadar yol...

hiç sorma bir hem kayınbabam hem kaynanam diyor ne var minicik işte daha rahat gelir. atın arabasına sesi çıkmaz. inat ettiler. eşime de kızdım hiç olmaz demiyor :surukle:
çocuğun hepten düzeni bozulacak orada.

oldu canım minicik diye
isterse bide torpidoya atarsın hiç gözünde görmez
ben bunalıyorum o akçay yolunda bebek ne yapsın garibim, annemlerde isterseniz Ağustosta gelin dedi ama mehmet oruçlu olacak o hiç olmaz sonra bayram, ben Ocak -şubat gibi kar varkenabanta gitmek istiyorum haftasonu için, seneyede şartlar müsait olursa bodruma gidip gönlümce tatil yapacam
sanki 1 sene tatile gitmeyince biyerim eksilecek illede gidilmesi gereken bişeymiş gibi konuşuluyor

günaydın kızlar...
sabah sabah kaynana muhabbeti almış başını gidiyor bakıyorum da 🙂 arcii benimkisi de 20 günlük bebeği nişana götürecekmiş (!) daha çok bekler.ay deli bunlar hee

nişan çok uzakta mı canım. eğer evinin yakınındaysa bebeğini götürmezsin. gider 2 dk görünür evine gelirsin. en azından ağızlarına malzeme vermemiş olursun. yoksa adamı rahat bırakmazlar ben kendimden biliyorum

Bende Annemle İzmire gidicem eşim kalacak burda ilk bir hafta gelicek sonra dönücek sonra bide almaya gelecek. Ama biz en az 20-30 gün annemle birlikte olucaz eşim biraz ırın kırın ediyor ben seni ve bebeği özlerim diye ama eli mahkum katlanacak bende eşimi bak annem bütün düzenini bozup biz teklif etmeden bebeğimize bakmaya geldi yazın bir kısmını izmirde geçirsinki kadın çok bunalmasın dedim kabul etti. Halbuki annemden çok ben istiyorum memlekette olmayı🙂

bizde de aynı durum var canım ben de gidip annemde kalıcam bir süre..hem ablam gelecek y.dışından hem de ben tek kalmak istemem çok küçük olacak bebiş malum kaynanadan bana hiç hayır yok ztn annemle kalırım o da haftasonu gelir görür bebeki birkaç hafta kalıcam.idare etsin bensiz.mırın kırın ediyor ama ben ablamı 1,5 senedir görmüyorum

Ya benim Kayınvaldemle sorunum yok zaten.. Annem de çağırsa gitmek istemezdim... Kocamı bırakıp gitmek istemem yani.. yeni doğurmuşum, isterim ki ailecek beraber olalım... Kocam da gelebilecek olsa gidebilirim mesela.. Annemden daha iyi bakar bana.. Çok rahat ettirir beni... Ama ben yalnız gitmek istemem.. Rahat edemem ki..

valla kızlar benim kaynanam da yazın gelir kalırsın diyo, hem de 45 dk.lık mesafede, silivride yazlıkları.. ama ben gitmicem kocamı burada yalnız bırakmayı düşünmüyorum, o da babalıgının farkına varsın biraz.
annem de diyo gelirsin diye, onlarda 1,5 saatlik mesafede ama onu bile gözüm yemiyo..
nedense kocamı bırakmak istemiyorum.
öle bekar hayatı gibi, kocasız sıkılırım gibi geliyo

Geri