2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canim bence sen simdi pek bisey soyleme, sen soylersen iyice inat yapar..bi de annen aliyo falan ya ayak diremek icin soyluyo olabilir.. Doktoru ayarlarsin onun gozunu korkutur, 'sakin 6 aydan sonra odanizda yatirmayin hastalanir bebeginiz der' ,o zaman inat falan kalmaz merak etme..ben oyle konularda doktoru ayarliyorum boyle 😀 doktor bu aralar alingan olabilir sen aileleri uyar falan diyo benim koca da uyuyo hep.. boylelikle sen de isin icinden siyrilirsin.

Canim bu cok ayri bir konu ama bende bunu merak ediyorum.
Birkactane tanidigim kayinvalidesi ile beraber oturuyor ve cocuklari 2/3 yaslarinda
yani mecburiyetten ayni odada yatiyor, nasil olur ki o cocuk herseyi biliyor o yasta.

çocuklar herşeyi anlıyorlar valla hepsi cin.hem yazık kadınla adama gönül rahatlığıyla yatamazlar bile.

kızlar markafonide Kom indirime girmiş
baktım güzel gecelikler var ama şuanlık bize uymuyor
bi şu dikkatimi çekti
49 dan 29 tl ye düşmüş haberiniz olsun
M beden ve XL kalmış sadece

Tehlikeli bir durum Zeynep... Sonra başka yerde yatmaz çocuk.. Ben 7 yaşıma kadar annemlerle yattım nerdeyse... Sonra da 10 yaşındayken kardeşim oldu, sanırım onu kıskandım annemlerin odasında diye ben gene gittim onlarla yatmaya... Hiç hoş bi durum olmuyooo... ben gündüzleri falan da odasında uyutayım da alışsın odasına diyorum... Bi akşamları yanımıza alırım... Bide aynı yatakta iyi cesaret valla.. Benim uykum hafiftir ama ben bile cesaret edemem yanii...

kızlar geceliğin kumaşı buymuş
%47 Modal %47 Koton %6 Elasthan
rahatsız edermi bebişi
2 gecelik alacam ya, biri böyle ucuz bişeymi olsun diyorum
ama modeli nasıl bilemedim

Kızlar merhaba neler yapıyorsunuz bakalım diycem ama havadisler pek içaçıcı değil sanırım. Kayınvalideler ve eşler havalarda uçuşuyo sanırım yine

kızlar babet alacaklar markafoniden bu modellere bakabilir. fiyatı da 30 tl hemde rahata benziyor

stella o gecelik lohusa geceliği olarak kullanılabilir. fiyatı da uygun bence

Kizlar aranizda su lansiloh'un gogus kremini alip ta surmeye baslayan var mi?
Ben almadim ama duymustum dogumdan 2 ay once baslanmasi ise yaradigini.