Kızlar bişey anlatıcam benim kocayla bebeğin yatacağı yatak yüzünden başım dertte ben bu adamı nasıl ikna edicem bilmiyorum. Biliyorsunuz ben oda yapmadım daha kızıma beşik aldık 6 ay kadar bizim odamızda olacak zaten odasınıda doğduktan sonra alırız diye konuşmuştuk. Dün annem sürpriz yaptı bize bebeğin odasını alıcakmış para biriktirmiş zaten çok dugulandım bütün gün ağladım. Kızım sen bana bişey harcatmıyorsun zaten üstelik torun geliyor diye sigarayıda bıraktım hiç masrafım kalmadı dedi. Neyse hafta sonu mobilyacıya gidicez bizde beğenirsek bu hafta kızımın odası alınacak. Ama eşim tutturdu boşa alıyorsunuz kızımız bizim odamızda yatıcak diye hatta ayrı yataktada değil ilk başta beşikte yatıcakmış ama sonrasında bizim yatağımızda yatıcakmış başta şaka sandım ama bu konuda çok ciddi dedim delimisin sen ağır uyuyorsun allah korusun ezersin çocuğu yok diyor ben değişirim gerekirse uyumam ama bebeğimide başka yerde yatırmam diye kafayı yicem. Bide benim koca acayip inatçıdır nasıl ikna ederim bilemedim bi akıl verin.